Urbanoviča mājinieki uztraukušies par Švecovas draudiem

Ļubova Švecova, Saeimas deputāte no partijas „Saskaņa”, tīmekļa vietnē „Facebook” ierakstījusi tekstiņu, ko no krievu valodas var tulkot tā: „Ziniet, Urbanovičs kongresā sacīja, ka gaidot, kad viņu novāks. Tad, lūk, ja kas, man „roka nenodrebēs”... Jokoju, bet varu nekad nevienam uz balta šķīvīša ar zelta maliņu nepienes. Jāgatavojas „Saskaņas” kongresam!”
©Ekrānšāviņš

„Saskaņas” Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs to neuztver kā nevainīgu jociņu. Intervijā Neatkarīgajai viņš sacīja: „Kad viens partijas biedrs par citu saka, ka tas ir „jānovāc”, un uzsver, ka „man roka nenodrebēs”, tas nav ne asprātīgi, ne koleģiāli, ne ētiski. Īpaši zinot šo vārdu autora iepriekšējo dzīves gājumu un patiku pret ieročiem. Manā vēstures kodā ir ieprogrammētas dziļas bažas par to, kas notiek šādu „plinšu sievu” zemapziņā.

Ja tā runātu kāds „twitera” čivinātājs, kas pie datora sēdies dzērumā, es vēl neko neteiktu, bet Saeimas deputātei jau nu vajadzētu apzināties, ka viņas vārdiem ir svars. Mani mājinieki ir ļoti uztraukušies, viņi vaicā, kas jums tur Rīgā notiek.”

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā