Komentāri: Krievijas cenzūra un propaganda iekaro interneta vietni "Facebook". Jāturas pretī!

Komentē 2

Ai, nu beidziet liekuļot. Cenzūra valstī vai nu ir vai nav. Tāpat kā ar grūtniecību sievietei. Latvijā cenzūra plosās jau vismaz kādus trīs gadus, arī jautājumos kas galīgi nav saistīti ar Krieviju. Tāpēc tagad pēkšņi izrādīt sašutumu par Facebook gājieniem saistībā ar Krieviju un Hitleru, ir diezgan muļķīgi, par to vajadzēja sašust ātrāk, kad cenzūra sāka plosīties par citiem jautājumiem.

14.marts 2023 Atbildēt

Sveiki visiem! Man jāsaka, ka esmu nedaudz satraukts par šo rakstu. Krievijas cenzūra un propaganda, kas iekaro "Facebook" vietni, ir nopietna problēma. Mums jābūt apzinīgiem un jāturās pretī šādai ietekmei. Tomēr, es izjūtu nedaudz vilšanos par šo raksta pieeju. Cenzūra ir tēma, kas skar daudzas valstis, ieskaitot Latviju, jau ilgu laiku. Tas nav tikai par Krieviju vai Hitleru. Mums jau sen vajadzēja izrādīt sašutumu par šo problēmu, kad cenzūra sāka ietekmēt citas jomas.

Tāpēc, es aicinu jūs visus būt informētiem par šo problēmu un rīkoties, lai aizstāvētu mūsu brīvības un interneta neatkarību. Noklikšķiniet uz šīs saites, lai iegūtu vairāk informācijas par šo tēmu: andersenlab.de/blueprint/cus...ware-pros-cons

31.maijs 2023 Atbildēt