Komentāri: Atņemt iedzīvotājiem, nevis iekasēt no bankām un eirofondiem – lūk, gaidāmais valdības kurss

Komentē 10

Ir leģenda, ka viens Francijas karalis mācījis savu finanšu ministru- nedomā, kā aplikt ar nodokļiem bagātos, bet domā, kā aplikt ar nodokļiem nabagos, jo viņu ir vairāk.... tāda ir arī Latvijas varas filozofija.

3.maijs 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā SEX modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

3.maijs 2023 Atbildēt

Ašrādens ir viens no lielākajiem politiskās mafijas ielikteņiem, glums demagogs, OIK aizstāvis un vienkāršās tautas asiņu sūcējs.

Dombrovskis bija tas kretīns, kurš nepieņema kredītu ņēmēju aizstāvības likumu un kopā ar savu valdību piekāpās banku lobijam, un atdeva cilvēkus “saplosīšanai” šiem augļotājiem, atņēma viņiem mājas, dzīvokļus, darbu, iztikas līdzekļus, veica reālu genocīdu savu tautu izdzenot svešumā, uzņēmās valstij nevajadzīgu kredītu, kas tagad visiem jāiznes. Par ārprātīgiem 700.000 tūkstošiem samazinājies iedzīvotāju daudzums. Savu viesu māju izglābt no bankrota gan viņš pamanījās, ar to pašu banku palīdzību. Tieši Dombrovskis ar gadiem valdošo mafiozo partiju “Jenotība” ir bandīti, kas Latvijas cilvēkus par lopiem uzskata. Tu, asarainais Valdiņ esi bandīts, noziedznieks, divkosis un genocīda veicējs pret savu tautu, īsts Hitlers, īsts Staļins.

Ierēdņu skaits gan ne par matu netiek mazināts. Latvijas tautai tiek nodarīta reāla kaitniecība, praktiski visās nozarēs – OIK, īpašuma nodokļi, regulārā banku putināšana, ‘gaismas piļu’ būvniecība, tā bez gala var turpināt saukt piemērus ar kuriem cilvēkus noliek izdzīvošanas režīmā.

Runājot par Dombrovski un bankām-nekas pasaulē nav ļaunāks par tām un cilvēkiem-augļotājiem, kas tajās strādā. Jo augļotāji ir cilvēki bez sirds un dvēseles. Saucot lietas īstajos vārdos, banku biznesa stratēģija ir augļošana. Savulaik Saeimā tika izvirzīts priekšlikums iekļaut Satversmē, ka Latvijā pamatvērtības ir kristīgās vērtības. Bībelē, tāpat arī Korānā ir skaidri un gaiši pateikts, ka augļošana ir grēks, un ir jārīkojos, lai to novērstu, nevis veicinātu. Stāsts ir par parazītiem – augļotājiem, kurus tagad nezin kāpēc sauc par finansistiem, komersantiem, bankām, kredītiestādēm vai vēl kā citādāk. Jo „augļotājs” neskan sevišķi smalki. Bet precīzi izsaka būtību parazīts=augļotājs.

3.maijs 2023 Atbildēt

Kas maksā, tas pasūta mūziku. Tā kā bankām naudas netrūkst, tad viņas arī pasūta visus šos Dombrovskus, Kariņus un Ašaradenus...

3.maijs 2023 Atbildēt

kapec Lietuva var ieviest bankam virspelnas nodokli un kas ir ar musu ieveletiem deputatiem par ko vini sapno

3.maijs 2023 Atbildēt

NRA ir stulba opozicijas baumu un melu lapele, kas tikai jau daudzus gadus nomelno koaliciju un ari uz 2 gadiem ieviesis banku virpelnas nodokli un niks Artis ir viens un debils neta dirsejs.

3.maijs 2023 Atbildēt

Jūsu pilsētas izvirtušās meitenes vēlas karstu seksu un ir gatavas uz daudz ko. Viss ir anonīmi un konfidenciāli, bez naudas un attiecībām, reģistrācija bez maksas ---- shrinke.me/kisa

3.maijs 2023 Atbildēt

Latvijai nav koloniju, kuras var laupīt, un tādēļ mūsu kompradorās elites laupa tos, kas tām ir pa rokai - valsts iedzīvotājus. Vispār jau tas nav nekas neparasts. Tā rīkojas visu valstu elites.

3.maijs 2023 Atbildēt

Nu ienākumi ir dažādi lielveikali turas , tas ka dzīvokli ir dārgi jā daudziem ģimenēm pārtika dārga jā , bet ienākumi nelīdzeni kaut vīrieši daudz strāda , daudzi gan naudiņu izmeta šur tur , dziļi laukos vajadzētu uz pāris gadiem dažos pagastos vispār atcelt nodokļus , un skotsjsm tādus uzlikt , tas PVN vairs pie cenām neko sliktu nedaritu

4.maijs 2023 Atbildēt

Āšeradins ir MELIS un faktu sagrozītājs, varu pierādīt pēc viņa sacītā Kas Jauns intervijā 6.februārī.

8.maijs 2023 Atbildēt