Komentāri: Lietuvā bankām jāmaksā virspeļņas nodoklis – Latvijā nē, jo mūsu valstij naudu nevajag

Komentē 4

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

11.maijs 2023 Atbildēt

❤️Es spēlēju jaunu seksa spēli 18+) Es nevaru to iziet cauri, tas ir tik grūti) Kas spēlē, palīdziet man ➤ s4.lv/sexga

11.maijs 2023 Atbildēt

Ašrādens ir viens no lielākajiem politiskās mafijas ielikteņiem, glums demagogs, OIK aizstāvis un vienkāršās tautas asiņu sūcējs.

Dombrovskis bija tas kretīns, kurš nepieņema kredītu ņēmēju aizstāvības likumu un kopā ar savu valdību piekāpās banku lobijam, un atdeva cilvēkus “saplosīšanai” šiem augļotājiem, atņēma viņiem mājas, dzīvokļus, darbu, iztikas līdzekļus, veica reālu genocīdu savu tautu izdzenot svešumā, uzņēmās valstij nevajadzīgu kredītu, kas tagad visiem jāiznes. Par ārprātīgiem 700.000 tūkstošiem samazinājies iedzīvotāju daudzums. Savu viesu māju izglābt no bankrota gan viņš pamanījās, ar to pašu banku palīdzību. Tieši Dombrovskis ar gadiem valdošo mafiozo partiju “Jenotība” ir bandīti, kas Latvijas cilvēkus par lopiem uzskata. Tu, asarainais Valdiņ esi bandīts, noziedznieks, divkosis un genocīda veicējs pret savu tautu, īsts Hitlers, īsts Staļins.

Ierēdņu skaits gan ne par matu netiek mazināts. Latvijas tautai tiek nodarīta reāla kaitniecība, praktiski visās nozarēs – OIK, īpašuma nodokļi, regulārā banku putināšana, ‘gaismas piļu’ būvniecība, tā bez gala var turpināt saukt piemērus ar kuriem cilvēkus noliek izdzīvošanas režīmā.

Runājot par Dombrovski un bankām-nekas pasaulē nav ļaunāks par tām un cilvēkiem-augļotājiem, kas tajās strādā. Jo augļotāji ir cilvēki bez sirds un dvēseles. Saucot lietas īstajos vārdos, banku biznesa stratēģija ir augļošana. Savulaik Saeimā tika izvirzīts priekšlikums iekļaut Satversmē, ka Latvijā pamatvērtības ir kristīgās vērtības. Bībelē, tāpat arī Korānā ir skaidri un gaiši pateikts, ka augļošana ir grēks, un ir jārīkojos, lai to novērstu, nevis veicinātu. Stāsts ir par parazītiem – augļotājiem, kurus tagad nezin kāpēc sauc par finansistiem, komersantiem, bankām, kredītiestādēm vai vēl kā citādāk. Jo „augļotājs” neskan sevišķi smalki. Bet precīzi izsaka būtību parazīts=augļotājs.

11.maijs 2023 Atbildēt

Bet Artis viss debilakais neta dirsejs un viens garigs, morals kroplis.

11.maijs 2023 Atbildēt