Komentāri: Kariņš ir nobriedis Meņģelsoni "izmest pa logu"

Komentē 5

Manuprāt, Kariņš ir visu laiku sliktākais premjers, kas Latvijai ir nodarījis vislielāko kaitējumu, un pats ir pelnījis, ka viņu izmet pa logu.

30.maijs 2023 Atbildēt

Nu, daļai sabiedrības rezultāti neinteresē, galvenais, ka viņš "ir rietumniecisks"....

30.maijs 2023 Atbildēt

Tās visas ir muļķības. Ne veselības ministrs ne izglītības, ne iekšlietu un labklājības, paši par sevi nav spējīgi kaut ko būtisku atrisināt savās nozarēs. Ir jāmaina kopējā valdošo politiķu domāšana, sākot ar to, ka valsts uzdevums nav tikai pārdalīt naudu ar nodokļu palīdzību, bet ir daudz plašāks, un beidzot ar to, ka valsts kopumā ir domāta iedzīvotājiem, un nav tā, ka valsts ir par sevi un ne par ko neatbild, kā to pasniedz valdošā politiskā elite. Diemžēl, ne Kariņš ne pārējā elite savu domāšanu nav spējīgi mainīt, līdz ar to nekādas problēmas mums neatrisināsies, vienalga no kurām partijām nāks šie ministri.

30.maijs 2023 Atbildēt

Jāmaina ir vēlētāju sapratne par politiku un viņu atbildība par savu politisko izvēli. Ievēlējām ar balsu vairākumu partijas, kuru izpratne par valsts pārvaldību ir ļoti zema.

30.maijs 2023 Atbildēt

izbrinu rada tas ka domu par tautas veletu prezidentu saeima var noraidit ko tas nozime ko lai doma par sadiem cilvekiem prezidents ir Latvijas prestizs un tam ir jabut vispusii izglitotam cilvekam nepatikami skatities so tirgosanos ar so amatu un to lemt Latvijas tautai un pieskirt visas prieskiribas

30.maijs 2023 Atbildēt