Komentāri: Izskatās, krimināllietu fabricēšana Latvijā ir ierasta prakse

Komentē 3

Problēma slēpjas apstāklī, ka pasūtījumus jau nerada VID vai ģenerālprokurors! Tie rodas augstākos kabinetos.... Un gaidīt lai ļaudis tur paši sevi atmasko... nu ziniet - zirgam jāsmejas!

20.jūlijs 2023 Atbildēt

Garumgarais rakstiņš par "kaut ko" , kas lasītājam nemaz nav skaidrs. Lasošais jau nevar zināt to "safabricēto" lietu kaut aptuvenu saturu. Tāpēc tādas rakstu gaudas izskatās pēc dūmu taisīšanas. Cik mans saprāts saka priekšā, tad nav dūmu bez uguns un katrā tādā ierosinātā krimināllietā ir kāds neizpildīts noteikums, kāds nenomaksāts nodoklis, kāda ieciršanās u.t.t. Ļaudis - izrunāties vajaga! Atļaušos izstāstīt lietu par 200 tūkstošiem. Kāds uzņēmējs bija sajaucis savus fiziskas personas darījumus ar sava uzņēmuma darījumiem. Līdz ar to vienam bija 200'000 pārmaksa nodokļos, bet otram tikpat liels nenomaksāts nodokli. Tas kungs nebija oficiāli pieaicināms , lai iesniegtu pareizo deklarāciju kā fiziska persona un nomaksātu to nelaimīgo nodokli no VID atmaksātās summas, lai izregulētu situāciju, kā tai likumīgi jābūt. Nācās aplinkus dot ziņu skaļākā valodā. Bet, cik noprotu, tad "pieleca" tikai grāmatvedim ... Un ja nu kantoris tāpat iecirstos? Par 200'000 var arī pasēdēt dabūt. Kurš vainīgs? VIDs? Pasūtījums? Tak nē! Paša nejaukais raksturs.

20.jūlijs 2023 Atbildēt

Jā, un vēl vec inedabūjuši lietussargu revolūcijas pļerzaki vajā neiedevušās vecenes pa visu eiropu, jau iepriekš izpētot, kur mērķobjekts atrodas dotajā momentā . Vienreiz kokneses mežam caurbraucot izslēdzu uz stundu viedtālruni , tad gan bija jezga un plānprātiņu provokācijas pret manu vāģi, kad izlīdu uztveršanas zonā. Nošaut.

20.jūlijs 2023 Atbildēt