Komentāri: "Apvienotais saraksts" gaida atsaucību Lemberga slāpēšanas iniciatīvai

Komentē 6

Oma

Kaut kā biju iedomājusies,ka tanī Apvienotā sarakstā ir savākušies tādi sakarīgi prāti,bet tagad tā viņu ņemšanās ar to Lembergu izskatās stipri stulbi un nenopietni...izlies vannīti ar visu bērnu...Un ko tālāk ? Kur labums? Stambulas konvensija,ielās auto tikai ar zilajiem numuriem,visi mājas jumti un lauki ar saules baterijām...tāda mūsu nākotne ar šitiem 3...!!!

1.septembris 2023 Atbildēt

divaini ir uzskati ASvai tad visas partijas necinas par kopejiem merkiem tad jau Saeimai jaizverte kuras partijas kaite un jaatlaiz tam izglitoties navtam jatere valsts lidzekli 100 galvas un nevar cinities par svarigiem Valsts merkiem kopigi bet komentari lieki kas aiz visa redzams

1.septembris 2023 Atbildēt

Pēdējai rindkopai atbilde ir - jā. Tas ir A.L. Daļēji, pastarpināti, kāda tam nozīme.

Man jau liekas, ka viss AS fufels ir lieks, RUNA IET tikai par Smiltēna krēslu. Feins tas ir, labi jūtas viņš tur. Pēc 5 minūtēm gongs, ceru, ka pametīs to.

1.septembris 2023 Atbildēt

Rēcīgi, AS - tā jau kā anekdote! Varu iedomāties kā Aivars Lembergs smejas! Jā, visu nosaka smadzenes! Nav smadzeņu, nav itin nekā!

1.septembris 2023 Atbildēt

AS vispār nav neviena piedāvājumā.Tas,ko iesniedza ir viss kopejums no citām partijām Ja viņi nedabūja varu sev tad nebūs arī citiem.Jo viņiem bija vajadzība palīdzēt Šķēlēm ,Pilenam,bet NA ar vien vēlas lai Helmaņa kungs strādā Ogres dome un tad ir kaut kāds atbalsts no Avena kuņģa.Kurs arī ir sankcionēta persona.Bet Smiltēna kungs drusku parrekinajas un tagad arī zaudēs krēslu.Jo iznāks,ka būs ar daudziem jādalās un pats tukšums.Bet ja būtu ārkārtas vēlēšanas,tad AS un NA sēž aiz borta.

2.septembris 2023 Atbildēt

Man AS sāk iepatikties. Varbūt nākošreiz balsošu par viņiem.

2.septembris 2023 Atbildēt