Komentāri: Karabahas nebeidzamā asaru jūra

Komentē 7

Tas ir pagaidām. Pienāks diena, kad gan armēņu, gan grieķu, gan kurdu tautas bus brīvas savās vēsturiskajās zemēs. Bet turki, azeri un citi iekarotāji tiks iedzīti atpakaļ vidusāzijas spēlēs.

5.oktobris 2023 Atbildēt

Stepēs

5.oktobris 2023 Atbildēt

Atceros, kad 88jā Armēnijā bija spēcīga zemestrīce un bija aicinājums nodot asinis priekš cietušajiem, azerbaidžāni teica- es labāk savas asinis izliešu zemē, nekā atdošu armēnim. Liek aizdomāties, ka patiesībā mājas, dzīvokļi un iekoptie vīnogulāji pirms tam piederēja azerbaidžāniem, kuri bija spiesti to visu pamest basām kājām. Un visi tie 100k armēņu bija tāda pati "mazākumtautība" kā pie mums civilokupanti.

5.oktobris 2023 Atbildēt

Ko tur muldi par armeņu civilokupantiem, tās robežas tur ir nospraustas PSRS laikos, tik pat labi tas Kalnu Karabahs tagad varēja piederēt Armēnijai.Ta ka labāk aizveries.

5.oktobris 2023 Atbildēt

Viss ir kārtībā-azerbaidžānai deviņdesmitajos padomijas atņemtās zemes ir vēsturiski atpakaļ,tiem,kas tur nelikumīgi iebāzās,bija jāsaprot ko dara(tāpat kā krievi Krimā).Izsenis tur jau armēņi kopīgi dzīvoja ar azerbaidžāņiemun bez kāda naida,bet kā viņas valsts pavalstnieki un tikai krievu cūcība šo problēmu izveidoja,lai kontrolētu reģionu.Un neviens nevainīgs armēnis nav ticis pakļauts represijām.Beidzot viss ir kārtībā.Pārstājiet kult putas uz cita rēķina.

5.oktobris 2023 Atbildēt