Komentāri: Nevis panika, bet kauns. Izraēlas žurnālistu viedokļi, ekskluzīvi "Neatkarīgajai"

Komentē 6

Ir slikti un būs vēl daudz sliktāk! Šie ir tikai ziediņi! Es te vairāk domāju par Baltijas valstu likteni!

10.oktobris 2023 Atbildēt

Domātāju mums netrūkst, švakāk ir ar darītājiem. Pļaujas laiks tuvojas..."...Un patiesībā tas nozīmē tikai to, ka valsts pārvalde jau ilgstoši vienkārši agonē. Visnopietnāk tieši kopš 2008. gada, kad, manuprāt [D.Beitnere LeGalla], prezidentam vajadzēja izsludināt ārkārtas stāvokli, jo beidzot vajadzēja atņemt partijām ministriju vadība." Arnis Terzens: 'Paldies globalizācijai'; saruna ar Dagmāru Beitneri (Delfi)

10.oktobris 2023 Atbildēt

Vakar Youtube "izleca" Palestīnas un Izraēlas karte dinamikā no 1946. gada līdz mūsdienām. Izraēlas teritoriālā virzība šajā kartē izskatās gluži kā ļaundabīga vēža attīstība. Turklāt, ja augsta Izraēlas amatpersona burtiski vakar palestīniešus publiski nosauc par dzīvniekiem, tas vien jau liek aizdomāties, vai tikai izraēļi nav pārņēmuši visiem zināma un bieži piesaukta vēsturiska personāža ideoloģiju un metodes.

10.oktobris 2023 Atbildēt

2013.g.13. septembrī Neatkarīgā pulicēja - Romas pāvests Francisks: Trešais pasaules karš jau ir sācies." 4 dienas pēc pāvesta Franciska paziņojuma, noreaģēja tikai viena pašmāju filosofe - "Karš ir graujošs, bet vienlaikus tas atbrīvo valstis, politiskos un finanšu līderus no parādiem. Ir uzvarētāji un arī zaudētāji, kuriem ir jāmaksā kontribūcijas. Un tā jau ir pilnīgi cita finansiālo attiecību situācija, kas izspēlēta šajā kara spēlē.

Ņemot vērā, ka pasaule no jauna sapinas finanšu attiecību tīklos, nebūtu jābrīnās, ka karš atkal kādam var šķist labs problēmas risinājums, lai attīrītu laukumu." Maija Kūle: jautājums par labklājību ir jautājums par tās mēru (LVportāls)

10.oktobris 2023 Atbildēt

pie neskaidrības dedukcijas: "Cilvēks domā - Dievs dara"..."Cilvēks dara - Dievs domā" ...

10.oktobris 2023 Atbildēt

Neskaitāmas dzīvības zaudētas un sakropļotas miesā un garā. Nozagta zeme un mājas. Iztikas līdzekļi un senās tradīcijas iznīcinātas. Nogurdinošais cikls, kad jābūvē no jauna, pēc tam vērojot, kā solījums un iespējas vienā mirklī pārvēršas putekļos. Vairumtirdzniecības ieslodzījums cilvēkiem, kas ieslodzīti kā lopi aiz sienām un dzeloņstiepļu žogiem, kur pēc koloniālās varas iegribas tiek ieslēgts un izslēgts ūdens un elektrība, pārtika un degviela. Viss vienkārši- ir izredzēto tauta un ir netīrie dzīvnieki! Mums pāri gājušas tik daudzas varas, kari, deportācijas....liekās, mums vajadzētu saprast arābu traģēdiju! Ne, kriev okupants Ukrainā-šausmas un kara noziegums; izreļu okupants - labs un cēlsirdīgs atbrīvotājs. Pa kuru laiku mēs esam tapuši par tik pretīgi divkosīgiem necilvēkiem?

13.oktobris 2023 Atbildēt