Komentāri: Gazas joslā sabrukums jau pirms Izraēlas iebrukuma

Komentē 4

Beidzot būtu jāsāk savu attieksmi paust arī reliģiskajiem līderiem. Jo visu šo karu un cilvēku nogalināšanu attaisnojums ir meklējams reliģiju Svēto rakstu tekstos.

18.oktobris 2023 Atbildēt

"Taču kaimiņi nesteidzas viņus uzņemt, nevēloties iedzīvoties tādās problēmās, ka Izraēla sāks starp bēgļiem iefiltrējušos “Hamas” kaujiniekus bombardēt arī Ēģiptes teritorijā."

Solovjovs atpūšas, Māri! Izcili lēti, NRA!

18.oktobris 2023 Atbildēt

Izrela nekad nav uzbrukusi kaimiņvalstīm, vai ne? Un teba dēļ aptrakušo cionistu bumbu dēļ neuzņem bēgļus....miljons cilvēku, kuri tur arī paliks. Iedomāsimies, Latvijā nedēļas laikā ierodas 50 000 cilvēku, uz palikšanu, ar drēbju maisiņu rokās. Bez naudas, bez dokumentiem, daudz bērnu , daudz vecu cilvēku. Kur izmitināt? Skolas, bērnudārzi, pabalsti, darba vietas ....Izturētu ?

18.oktobris 2023 Atbildēt

Ja Izraela savulaik būtu atļāvusi palestīniešiem izveidot pašiem savus pašaizsardzības policijas spēkus, konflikts ar HAMAS vienkāŗši nebūtu iespējam. Taču Izraela baidās ja atļāus palestīniešiem tādas vienības, diez zin kas notiksies. Un ja runā par palestīniešu vaksts izveidi Izraelai tā nav vajadzīga. Jo ja viņi piekristu palestīniešu valsts izveidei viņi neceltu savas apmetnes '' ieņemtajās '' teritorijās.

18.oktobris 2023 Atbildēt