Komentāri: Ungārijas kauls Eiropas rīklē

Komentē 7

Citkārt Krautmanis foršs žurnālists, bet šeit 100% nokopēts Orbāna nāvīgākā ienaidnieka Sorosa viedoklis. Visas Ungārijas nīdēju un apmelotāju nostādnes vienuviet.

27.oktobris 2023 Atbildēt

Es varu piekrist Krutmanim par Orbanā attieksmi pret Krieviju bet tas neko neizmaina par viņa teikto par ES. Kāpēc te tiek apgalvots ka ES ir pareizā atbilde, visu labumu un brīvības nesējs? Pie reizes “populisms” arī viņa izpratnē ir kaut kas slikts. Kā piemērs “ak kā viņi uzrdrīkstējās tā balsot?” Demokrātija un populisms sajiet roku rokā un kā var brīnieties ka cilvēki nobalsoja par to ko viņi nabalsoja? Tas nozīmē ka viņus pievelk tā ideja būt par tādiem kādi viņi, demokrātija bļin. Mēs no vienas sūdainas savienības (1991) iekļuvām citā sūdainā savienībā (2004). Abās savienībās mums sanāca un sanāk dzīvot bez īstām robežām, pilnīgi intigrētu ekonomiku, ar pilnīgu atkarību toreiz no Maskavas bet tagad no Briseles. Toreiz rusifikācija, tagad multikulturālisms jeb “dažādība mūsus spēks”. Toreiz komunistu propogandu visiem smērēja, tagad pilnīgu izvirtību un deģerātismu LGBT vārdā. Kaut kāds geju vilnis kuriem nekad nebūs bērni. Pats LGBT ir pārvērtusies par fašistisku organizāciju aiz kā stājas visi Rietumi. Vāciā, Anglijā ir video kā policijas laužas iekšā mājās lai konfiscētu bērnus no vecākiem par anti lgbt izteikumiem. Anglijā it sevišķi salīdzinot ar Krieviju sliktāka situācija ar vārda brīvību, jo ja proporcionāli salīdzināt pēc iedzīvotāju skaita tad Anglijā cilvēki daudz vairāk cieš no “naida runas” nekā krievijā no anti - valdības nostāja. PSRS un ES daudzos veidos un proncipos ir līdzīgas savienības, vienkārši izpaužās ar citiem vārdiem

27.oktobris 2023 Atbildēt

Cik ilgi vēl būs jācieš orbana izlēcienus? Padzīt Ungāriju no ES un NATO! Lielbritānijai ir daudz spēcīgāka ekonomika, bet tagad vairākums britu nožēlo breksitu.

27.oktobris 2023 Atbildēt

Demokrātija un apziņas brīvība ir kauls Eiropas rīklē, nevis Ungārija.

27.oktobris 2023 Atbildēt

Šo visu dzirdot-kāpēc tā Ungārija nevēl par UNEXIT(līdzībā ar BREXIT),ka Eiropas Savienībā ir tik slikti??? Lai tak stājas aŗā un pievienojas krievijai-tad tik būs "laimes zeme"!-VISS par brīvu!- kā pelei siers slazdā,

28.oktobris 2023 Atbildēt

Laimes zemes pēdējos laikos ir bijušas divas - PSRS par 99.9% un Hitleriskā Vācija par visiem 100%. Tā ka nav jau vairs to "laimes zemju" kam pievienoties. Koreja tālu bet Krievijā ir karš.

28.oktobris 2023 Atbildēt