Komentāri: Viens no ietekmīgākajiem Latvijas drošības dienestu cilvēkiem Jānis Kažociņš turpmāk pelnīs kā lobists

Komentē 8

Vai tad biedrs Kažociņš nav Kremļa aģents? Ar viņu vēl kāds normāls cilvēks, valsts amatpersona vispār runās? Es ar viņu nerunātu!

3.novembris 2023 Atbildēt

Padomnieks Kažociņš savulaik par maz pa galvu dabūjis!

3.novembris 2023 Atbildēt

Kompromati savākti,likumu ,kas buržuju ieliek rāmjos nav,vot lietas bīdīsies un piķis nāk.Feins amats.Kukuļdevēju un kukuļņēmēju firmas darbinieks.

3.novembris 2023 Atbildēt

Tā saucamais lobistu likums saucas "Interešu pārstāvības atklātības likums". Palasījos, izrādās, ka šajā likumā nav nosauktas tās personas, kurām aizliegts nodarboties ar lobismu! Es šo likumu labprāt papildinātu ar normu, kurā būtu noteikts - Personām, kurām ir, vai kurām ir bijusi pielaide valsts noslēpumiem, ir aizliegts nodarboties ar interešu pārstāvību (lobēšanu) saistītiem jautājumiem! Šis aizliegums ir nepieciešams, lai mēs no lobēšanas izslēgtu tādas personas, kurām ir iespējams lobēšanas procesā izmantot šantāžu, jo ir savākuši neiedomājami daudz slepenu informāciju! Tāds Kažociņš nedrīkst nodarboties ar lobēšanu! Tas ir apdraudējums valstij!

3.novembris 2023 Atbildēt

Kāds vēl apdraudējums?! Kā teiks Vladlens, tā darīs, citādi nekā. Manuprāt Latvijai jau kopš sākuma ir un bija vajadzīga sava drošības sistēma - kā KGB, Mosad vai FBI. Igauņiem kaut kas tāds neliels ir, mēs vieglprātīgi paļaujamies uz "veiksmes stāstu", - ka citi mums drošību sargās.

3.novembris 2023 Atbildēt

Drošības iestādes darbiniekam, kas gadu laikā droši vien ir uzzinājis "līdz ausīm" daudz dažādas slepenas un konfrontējošas informācijas, tagad ļaus piespiest dažādus politiķus pieņemt izdevīgus lēmumus tam kas labāk samaksā. Lieliska sistēma.

3.novembris 2023 Atbildēt

Nav tādas profesijas. Viņš vienkārši tirgos valsts noslēpumus un šantažēs ar kompromatiem.

3.novembris 2023 Atbildēt

Mani jaunajā demokrātiju pasaulē vairāk nekas nepārsteidz. Nauda, un tikai nauda komplektā ar situācijai atbilstošu kažociņu.

3.novembris 2023 Atbildēt