Komentāri: Valsts prezidenta padomnieki – kas viņi ir?

Komentē 3

Palasot nodarbes ar kurām noņēmušies padomnieki, kādi tik tie kantori nav saveidoti, paliek teju nelabi! 2/3 no amatiem, kuros sabijuši padomnieki, ir nevajadzīgi, lieki, valsts līdzekļu notrallinoši, ja ne izzagti! LR Ārlietu ministrija Rinkēviča laikā tā uzblīdusi ar visvisādiem amatiem, ka bail pat domāt! Latvija kā lielvara katrā pasaules kaktā izveidojusi vēstniecības, pārstāvniecības no kuru darbības Latvijai labums zerro (nulle).Tagad Rinkēvičs prezidents, un, kas tas dīvainākais, plašsaziņas līdzeļi šo, JV ilgadīgo valdības locekli, kas strādājis tā, ka Latvija grimst, visādos veidos piāro kā labu esam. Kaķītis, apstāšanās ceļmalā, bruņurupucītis, uci cuci, tautas īstenais izpratējs, vienkāršais, utt., utt..Bet darba ta nav! Nu nav!

8.novembris 2023 Atbildēt

Kaut kā neredzu padomnieku, kas atbildētu par Rinkeviča solījumu līdz 2030.gadam Latvijā nodrošināt ES vidējo dzīves līmeni. Neredzu padomnieku sociālajos un veselības jautājumos, kas pasludināta par šodienas prioritāti. Dīvaini, bet Levitam arī nebija padomnieku sociālajos jautājumos. kaut arī kā viņa prioritāte tika sludināta nevienlīdzības mazināšana valstī. Kāpēc tāda sakritība. Vārdi neatbilst darbiem.

8.novembris 2023 Atbildēt

Nekas jau nemainās. Pirms gāza Nilu, pie Rinkevica Ārlietu ministrijā dažus gadus kā "padomnieks" 3000 eur/mēnesī algu saņēma kāds Ķirsis. === Citkārt tie ir “selfiji” iecienītās Rīgas kafejnīcās.=== Varēja jau vismaz pēdējo pieturu uz Miera ielas kafejnīcu piebraukt ar tramvaju, nevis ar 3 limuzīniem, noparkojoties aiz zīmes "apstāties aizliegts".

12.novembris 2023 Atbildēt