Komentāri: Pļuščenko slidas uzšķīla uguni Latvijas mediju telpā

Komentē 7

Viņš kvēli atbalsta Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu un līdz ar to arī neadekvāto, agresīvo, postošo, asiņaino karu, ko Putins veic Ukrainā, nogalinot kaimiņvalsts civiliedzīvotājus, sirmgalvjus, sievietes un bērnus...tas par Rinkeviču, kurš atbalsta neonacistisko kara noziedznieku Netanjahu? Ja cionisti nedēļas laikā noslepkavo trīsreiz vairāk civilo kā Krievija divu gadu laikā, tas ne par ko neliecina? Ja amīši Irākā pirmajā diennaktī noslepkavo divtik, kā krievi divu gadu laikā, tas ne par ko neliecina? Nevajag truli atgremot pindosu propagandu! Un Kanādas pensionāre uz Maskavu aizblieza ar Abrenes dāvinājuma rulli roķelēs, jo tāda bija pindosu komanda. Diršļāt nevajag!

28.novembris 2023 Atbildēt

Paklau, putlerist grigorij! Krievijas pasi dod par vienkāršu diršanu - citi "īpašie" nopelni netiek sagaidīti. Izskatās, ka kritērijam atbilsti! Izmanto iespēju un dodies uz Laimes valsti!

28.novembris 2023 Atbildēt

To es nekādīgi nevaru saprast, ka Krievija ir laimes un sapņu zeme, ko gan tie cilvēki laužās uz pūstošajiem rietumiem.

28.novembris 2023 Atbildēt

Pilnīgi prātu izkūkojuši. Pļušcenko ta ukrainis, ta Putina atbalstītājs. Latvietis? Lietuvietis? Es nekā nesaprotu! Pričom tur Ilze Liepa un pilsonība? Jūs savā trakumā esat DEBĪLI.

28.novembris 2023 Atbildēt

Ilze, galva cilvēkam domāta citiem mērķiem, nevis pastāvīgai iespiešanai ledusskapja durvīs!

28.novembris 2023 Atbildēt

Māris Liepa bija ģeniāls baletdejotājs, un viņa bērni sekoja viņa pēdās, arī kļūstot par baletdejotājiem, taču diemžēl Māra spēkos nav bijis atvasēm mācīt savas tautas vēsturi, cieņu pret latviešu kultūru un valodu.

Tas ir citāts no raksta.Kāds sakars Krievijas agresijai ar Ilzei it kā neiemācīto latviešu kultūru un valodu? Rakstā tā kā tādā samazgu spainī ir salikts viss- viss, kas noticis un ko viena tante teica, lai šo samazgu spaini uzlietu Pļuščenko, kas tikai mazliet gribēja parādīt savas slidotāja spējas.Bet ar to viņš demonstrēja Putina atbalstīšanu?

28.novembris 2023 Atbildēt

Mēs atrodamies kara stāvoklī ar Krieviju - de facto. Jo, tiklīdz Krievija, nedod dievs, pieveiks Ukrainu tā krievu tanki visai drīz iebrauks Rīgā! Tad, pēc brīža tiks rīkots koncerts par godu Rīgas atbrīvošanai un tur būs gan Pļuščenko, gan Ilze Liepa gan citi Putina atbalstītāji..... un tad daudzi latvieši, arī Solveiga varēs šo koncertu apmeklēt ar piebildi - tā jau tikai māksla....

29.novembris 2023 Atbildēt