Komentāri: Polijas autopārvadātāji posta Ukrainas ekonomiku – cieš arī Latvija

Komentē 5

Vai Māris ir ekonomists? vai ir aptuvena nojausma ko mums nodaīja Ukraiņu priviliģēšana un ievedmuitas atcelšana. Diemžēl ir tā, ka puse vlasts karo, bet otra puse izzog visu ko var un ieved EIROPĀ. tirgur ir pārpludināts ar Ukrainas kokmateriālu, koka taru un dēļiem. meži tiek izzgti grabndiozos apmēros. mēs nevaram konkurēt ar ražotājiem, kuriem materiālu izmaksās ir 0! sakožam zobus un gaidam. no 22 darbiniekiem atstāju 5us, dzenājam zirnekļus, daudzmilijonu apgrozījums nokrities zem viena. Jāpalīdz ir Ukrainai, bet personīgi mans kantoris ir apstājie dēļ šī. vēl gadu es dīkstāvi izturēšu, atd būs bankrots.

30.novembris 2023 Atbildēt

Atbalsts nedrīkst notikt uz vietējo iedzīvotāju rēķina. Lai brisele maksā visiem, ne tikai poļiem, subsīdijas par cenu dempingu un nevienādiem konkurences noteikumiem. Poļi malači!

30.novembris 2023 Atbildēt

Kāpēc jāmaksā Briselei ja Brisele jau tā nemaz neraujas palīdzēt Ukrainai? Protams ka visvairāk jāmaksā tiem kas visvairāk raujas palīdzēt. Tas ir Austrumeiropai, Baltijas valstīm u.t.t.. Un tā tam būs būt ne tikai pie Ukrainas uzturēšanas kara laikā bet arī pie Ukrainas atjaunošanas pēc kara. Ne jau Krievija maksās un ne jau Brisele maksās bet gan paši solidārākie no solidārākajiem ar Ukrainu.

30.novembris 2023 Atbildēt

Tiesnešus ziepēs! Nekas nemainīsiesn neterejiet laiku rakstit muļķības! Ģenderi jau nāk! Haaāāh

30.novembris 2023 Atbildēt

Spēlējot vienu spēli vienam spēlētājam ir savi noteikumi

30.novembris 2023 Atbildēt