Komentāri: Skandināvija, Polija, Baltija gatavojas karam un bruņojas

Komentē 6

Nu Tu Māri te esi samurgojis uz vella paraušanu.

Kāda vienotā ukraiņu tauta?pilna Latvija un arī Eiropa ar ukraiņu vīriešiem spēka gados.un visi laimigi,ka izdevās izsprukt no kara gaļasmašinas.unneviens no viņiem netaisās atpakaļ uz Ukrainu nospragt ierakumā.

A pa Tevi,Māri Krautmanni,ceru Tu pirmajās rindās ierakumos busi,ja vajadzēs.ceru ka Tavi vārdi sakritīs ar darbiem.

Vai ari Tu esi gatavs tikai citus nāvē sūtīt?

10.janvāris Atbildēt

Ja pasaule iet uz jaunu ģeopolitisko kārtību tad visa tā Eiropas valstiņu bruņošanās ir neprātīga līdzekļu izsviešana. Ja pasaule neiet uz jaunu ģeopolitisko kārtību un sīksti turas pie tā kas ir, tad lai kā ar katrs sīcenis te bruņotos vienalga ar to būs par maz.

Tad jau labāk būtu vispirms tikuši skaidrībā kas būs ES - joprojām ASV ietekmes zona vai patstāvīgs ģeopolitisks spēlētājs? Tā teikt, vispirms jārisina Zatlera jautājums - kas ES esmu?

10.janvāris Atbildēt

Karš laikam būtu labāk, nekā šī bezgalīgā melošana, biedēšana un neziņa, ko mūsu saimnieki vēl var likt peiekšā.

10.janvāris Atbildēt

Tā propoganda un bruņošanās gonka, jau pārsniedz veselā saprāta robežas, atgriežas psrs laiki, kad sēdējām pagrabos, kad vecie krievijas līderi mira viens pēc otra. Tagad notiek tas pats, kam klāt vēl nā ekonomiskā spriedze, augstā inflācija un histērisks naids pret visu krievisko.

10.janvāris Atbildēt

:D Kādā sakarā tu savulaik sēdēji pagrabā, Elisa,neizdodas saprast?

10.janvāris Atbildēt

Diktatūras - Krievija , Ziemeļkoreja , Irāna pieņemas spēkā. T.s. demokrātiskās ES valstis pamazām pašiznīcinās. Turcija , Ungārija , tagad Slovēnija arī Grieķija , Austrija ir Krievijas sabiedrotās , bet mīļā miera labā ES politiķi to negrib redzēt. Pagaidām klusāk uzvedās Ķīna un Indija -šīs valstis gaida īsto brīdi ,kad ASV, NATO un ES savstarpējās ķildās būs paralizētas.

12.janvāris Atbildēt