Komentāri: Ja Kariņš nekļūs par Stoltenbergu, tad varbūt vismaz par Dombrovski

Komentē 23

Viss ir ļoti loģiski. Dombrovskis saņēma augstu amatu par to, ka upurēja valsts iedzīvotāju labklājību banku glābšanas vārdā, Kariņš plāno tikt pie augsta amata par to, ka upurēja valsts iedzīvotāju labklājību militāro izdevumu vārdā...... Ne velti abi pārstāv vienu un to pašu politisko spēku........

14.janvāris Atbildēt

Daudzi vēlētāji nobalsoja par Kariņa partiju kā “mazāko ļaunumu”, mazpartijas Jaunās vienotības kontrolētajos sabiedriskajos mēdijos un par nodokļu naudu finansētajos Interneta portālos masētās propagandas apmulsināti. Varbūt šoreiz atcerēsies faktus: gan Vienotības sponsoriem izdāļātās OIK atļaujas, gan melošanu tautai par to, ka obligātā vakcinēšana pret Covid nebūšot, gan Pfizer 6 miljonu ģenētiskā medikamenta injekciju devu iegādi par 80 miljoniem nodokļu maksātāju naudas, kuras atšķirībā no īstām vakcīnām no vīrusa saķersanas nepasargā, un kurs tagad jāmet laukā, gan elektrības tirgus spekulantu brīvlaišanu biržā 2019.gadā, kuri Latvijā četrkāršoja elektrības cenu, kas tagad ir dārgākā pasaulē. Ja vēl kāds no šīs partijas elektorāta palicis, tad varbūt šāda bilde pamodinās viņu veselo saprātu: latvenergo.lv/storage/app/m..._01ned_24g.jpg

14.janvāris Atbildēt

Jādomā, ka ne Dombrovski, ne lidotāju Kariņu ES parlamentā tauta neievēlēs, abi varēs stāties Zemessardzē, apgūt iemaņas karot, aizstāvēt savu valsti.

14.janvāris Atbildēt

būtu smieklīgi, ja nebūtu tik nožēlojami.....

14.janvāris Atbildēt

Acīmredzot ES ir vajadzīgi tādi cilvēki,kuri ziedo Valsts labklājību un tautu, savu mērķu sasniegšanai.

14.janvāris Atbildēt

Atpestījiet mūs reiz no šī cilvēciņa, kam ir absolūti neadekvāts pašvērtējums, un no tā izriet viss pārējais.

14.janvāris Atbildēt

Ja Kariņu ievēlēsim tad Latvijas budžets veiksmīgi aizlidos ar visu Kariņu pa pasauli visu ar privātām lidmašīnām.

14.janvāris Atbildēt

Godīgi sakot, man liekas, ka Latvijas valdības locekļi ( ne tikai premjers) to privātlidmašīnu izmantoja visu laiku.Kā atceros, valsts kontroliere Inguna Sudraba pat uz Maskavu savā laikā lidoja ar specreisu.Tikai tagad godājamā opozīcija no tā uzpūta liesmu.

14.janvāris Atbildēt

Manuprāt NATO jau praktiski dzīvo savus pēdējos gadus un nespējnieku namā.

Ko spēj NATO? Krievijai NATO uzbrukt nespēj, Krievija uzbrukt NATO gan spēj. Ne jau centram Amerikā bet gan nomalēm Eiropā. Kaut Ukraina vēl nav NATO bet notikumi jau parāda kā NATO spēj aizsargāt savas nomales - pašai Amerikai tieši neiejaucoties. Tā ka ja NATO paliek un paliek tāds kā tas ir tad Eiropā (NATO nomalē) tas var izsaukt tikai papildus saspīlējumu starp Eiropas valstīm un Krieviju. Tā vienkārša iemesla dēļ ka ja starp Krieviju un Eiropas valstīm rodas kādi konflikti Krievijai praktiski nav ar ko runāt, jo nav saprotams ar ko tad būtu jārunā, ar Eiropu vai Ameriku. Ukrainas gadījumā Minskas vienošanās nepildīšana skaidri parādīja ka ar Eiropu runāt nav vērts. Ja nopietni grib runāt tad pie esošās situācijas ar NATO jārunā ir tikai ar Ameriku. Bet no tā rodas jautājums, cik ilgtermiņā Krieviju var apmierināt tāds nenoteikts stāvoklis ar Eiropas valstīm un cik lielā mērā Krievija var būt gatava savstarpējos Eiropas - Krievijas jautājumus risināt Amerikā? Kā saka, var iznākt visādi, bet tieši esošā nespējīgā un neskaidrā NATO pastāvēšana blakus Krievijai slēpj sevī Krievijas agresivitātes avotus kas laika gaitā var pilnīgi negaidīti izlausties uz āru, līdzīgi kā ar iebrukumu Ukrainā 1922. gadā.

Pie tam šādā situācijā NATO neko nekontrolē, bet Krievija kā agresors kontrolē visu. Manuprāt Latvijai tā nemaz nav visai iepriecinoša situācija ar drošību, pat bez Kariņa.

14.janvāris Atbildēt

/Ko spēj NATO? Krievijai NATO uzbrukt nespēj, Krievija uzbrukt NATO gan spēj./

Pats izdomāji, vai kāds priekšā pateica?

14.janvāris Atbildēt
IMIK > kalamburs

Nu bet, skaidrs ka NATO nespēj uzbrukt jo NATO ir aizsardzības organizācija. Bet Krievija spēj uzbrukt, jo Krievija ir agresors un agresors ir tas kas uzbrūk. Pie tam agresors uzbrūk tad kad grib, turpretī aizsargāties nevar tad kad grib bet gan tikai tad kad vajag. Tātad visu nosaka agresors. Rietumi paši uztaisīja no Krievijas agresoru, tagad Rietumi paši var zīlēt un trīsēt gaidās kad agresors uzbruks. Kā saka, paši pūta, paši dega!

14.janvāris Atbildēt

Nemaz nezināju, ka Krievija 1922. gadā iebruka Ukrainā, bet kas par to Krievijas agresivitāti, tad padomāsim, ko izdarītu asv, ja Krievija Meksikā pie štatu robežām uzsāktu aktīvu darbošanos?

14.janvāris Atbildēt
EDGARS > labais

ASV pamatīgi dara kopš 2001.g., kad pasludināja War on terror. Irāka, Afganistāna, Lībija ir tā "sakārtotas", ka par Meksiku var nesatraukties, - īpaši par ienesīgo narkotrafiku. Starp citu, ASV bāzētā Brown University paspārnē esošais Watson institute apkopo statistiku par ASV paveikto. Iespaidīgi - "Over 940,000 people have died in the post-9/11 wars due to direct war violence.

An estimated 3.6-3.8 million people have died indirectly (..) 38 million — the number of war refugees and displaced persons.

The U.S. federal price tag for the post-9/11 wars is over $8 trillion. " (Sk. - watson. brown. edu/ costsofwar/

14.janvāris Atbildēt
IMIK > labais

Nu visam kas rakstīts nevar ticēt.

14.janvāris Atbildēt
Kalamburs > imik

/Nu visam kas rakstīts nevar ticēt./

Bet nu IMIK rakstītajam gan jātic!

Un tavs "Nu bet, skaidrs ka NATO nespēj uzbrukt jo NATO ir aizsardzības organizācija. Bet Krievija spēj uzbrukt, jo Krievija ir agresors " ir ģeniāls!

Turpini klabēt savu klabekli - mums visiem patīk pasmieties!

14.janvāris Atbildēt
IMIK > kalamburs

Nav jau tik būtiski kā ir uzrakstīts, galvenais ir uzrakstīto pareizi saprast.

14.janvāris Atbildēt

Nu aizsardzības izdevumi procentos pret

'Iekšzemes kopproduktu' ir tāds nenopietns rādītājs, ja ņem vērā, ka 'Iekšzemes kopprodukts' uz vienu iedzīvotāju Norvēģijā ir 99 tūkstoši dolāri, Islandē 72 tūkstoši dolāri, Dānijā 68 tūkstoši dolāri, Nīderlandē 57 tūkstoši dolāri, Somijā 53 tūkstoši dolāri, bet Latvijā 22 tūkstoši dolāri uz vienu iedzīvotāju. Un tā ka mums to iedzīvotāju ir tik cik ir, tad mums tas kopprodukts arī ir tāds kā ir. Un attiecīgi aizsardzības budžets, neskatoties uz "augstajiem" procentiem ir tāds kā ir. Vienkārši mums ir ļoti daudz cilvēku, kas sēž visādos valsts un pašvaldību birojiņos un kantorīšos ne ko neradīdami, bet tikai apgūdami citu radītās naudiņas ...

14.janvāris Atbildēt

Jāsāk būtu ar to, ka Kariņš nekādi nevar kļūt ne par Stoltenbergu, ne Dombrovski.

Bet ja tam noziedzniekam ir apsolīts kāds silts stūrītis par to, ka viņš lietpratīgi ir virzījis Latviju atpalicības un iznīcības virzienā, tad kaut ko jau šim iešķiebs. Nu kaut vai tādēļ, lai nākamajiem kangariem (un tādi būs pilnīgi noteikti) sūtītu vēstījumu - tev būs mums kalpot un paklausīt, par to tevi atalgosim!

14.janvāris Atbildēt

Tā ir, jo vairāk ignorēsi savas valsts intereses, jo augstāks amats tevi gaida starptautiski.

14.janvāris Atbildēt

Starp citu, vai tad Kariņu par tiem privātajiem lidojumiem par valsts naudu cietumā neliks???

14.janvāris Atbildēt

Kura partija ir pie varas?Nebūsim naivi.Vai ta lidojumi vien ir uz Kariņa sirdsapziņas? Un kur tad paliek vakcīnas, ja nemaldos uz 4 miljoniem. Nevainīgu ģīmi uztaisījis , tiesā vainoja Stŗīķi, ka par maz pasūtīja.

14.janvāris Atbildēt

Sliktākais premjers Latvijas vēsturē grib treknu vietiņu? Nekas nesanāks!! Tauta izsvilps!!

14.janvāris Atbildēt

Lai meklē darbu atbilstoši savai profesijai - bibliotēkā izdalīt grāmatas vai ko tamlīdzīgu.

Jau apnicis, ka cilvēki iedomājas, ka var ieņemt jebkuru amatu ar domu - galvenais mācēt runāt.

15.janvāris Atbildēt