Komentāri: Beidzot lielvara demonstrē izlēmību: ko Jemenas bombardēšana nozīmē Latvijai?

Komentē 14

Likās, ka tikai benčikam pindosi maksā par propagandas izplatīšanu......Sorosītu midzenī propagondoni sarodas ar katru dienu vairāk. Apsveicu mārīti ar pakāpšanos no žurnaļugas statusa uz propagondonu līgu! Atlīdzība lielāka, nauda nesmird!

15.janvāris Atbildēt

Ko tu te vaidi, vateni? Utis tevi neēd? Brauc uz to rusņu, uz kuru viens pensis tikko aizvācās! Tur varēsi smirdēt lielā korī!

15.janvāris Atbildēt
Juris Garoza > rima.solis

"1934g" adepts skatos :)

16.janvāris Atbildēt

Gaidīsim efektīvāku un izšķirīgāku rīcību. Par maz mūsu sabiedrotie izmanto savu spēku.

15.janvāris Atbildēt

Ne mirkli nedomāt ,un visiem lidzekļiem ar apsteidzošu triecienu iznicināt to rusfašistu pekles kopojuma valsteli ,un pirmo kremļa kropli ,bālo kodi ,Ķīnieši apgūs visu rašas teritoriju ,pat ja būs radiācija.......

15.janvāris Atbildēt

Neko labu Latvijai jau tas nevar nozīmēt. Bombardēšana rullē, pieprasījums pēc bumbām augs. Pieprasījums augs, augs bumbu ražošana. Var gaidīt ka drīzumā pasaulē būs vairāk bumbas (raķetes un tā) nekā tagad ir. Neko labu, ne tikai Latvijai, bet gan nevienam tas taču nevar solīt.

15.janvāris Atbildēt

Tie kuri kaut nedaudz interesējas par vēsturi zina ,ka 3000 gadu garumā Tuvo Austrumu reģions ir nepārtrauktu karu un kara darbību teritorijas . Miers tur parasti ir paaudžu atražošanas periods . Un arī šodien šajā reģionā risinās kādas 10 kara darbības no kurām Rietumiem bīstamākās ir uzbrukumi kuģniecībai Sarkanajā jūrā. Vai ir iespējams atrast risinājumus bez spēka pielietojuma ? Uzskatu ,ka nē ,jo tūkstošgadu pieredze neko nepierāda un neapstiprina. Problēma šeit cita .TA konflikti novērš uzmanību no Krievijas kara Ukrainā ,no regulāru militārās palīdzības piegāžu apjomu uzturēšanas. Nule parakstītais britu un Ukrainas drošības garantiju līgums tomēr vēsta ,ka risinājumi kara izbeigšanai Eiropa tiek meklēti un Krievijas uzvara karā netiks pieļauta.

15.janvāris Atbildēt

Divi kremļa žurkas jau paguvuši pagaudot komentāros.

15.janvāris Atbildēt

Ietekme neliela, varbūt nepieaugs naftas produktu cenas, mazināsies Krievijas ienākumi. Varbūt uzlabosies piemirstās karošanas iemaņas, atjaunosies tehnika, kas lieti noderēs karā ar Krieviju.

15.janvāris Atbildēt

Tās govis kas daudz pļūta,maz dod piena

15.janvāris Atbildēt

Jemenas bombardēšana tuvina arī Latvijas galu. Agrākos laikos tam nepievērsam uzmanību, bet tagad ir tieši tā. Bijušajās robežās neviena valsts nepaliks. Kaut kādā nozīmē Trešais pasaules karš ir nobriedis un neizbēgams.

15.janvāris Atbildēt

Viss skaidrs. Būs Jāpārvalda arī Pleskavas apgabals.

15.janvāris Atbildēt
Pārdaugavs > madris

Neknapinies! Izeja uz Ziemeļu ledus okeānu ļautu mums izvirzit pretenzijas uz arktiku. Domā plašāk!

16.janvāris Atbildēt

Raksts, maigi sakot, zemā kvalitātē

15.janvāris Atbildēt