Komentāri: Protesti plosa Vāciju – viļņošanās arī citviet Eiropā

Komentē 9

AfD: Vācija finansē 109 projektus pasaulē, bet saviem zemniekiem naudas nav.

22.janvāris Atbildēt

Tieši tā. Tā ir ne tikai Vācijas, bet visas Eiropas problēma, ka politiķi pārāk aizraujas ar "augstām lietām", nedomājot par sabiedrības vajadzībām. Nerunāsim jau par Latviju, kur politiķi vispār uzskata zem sava goda domāt par sabiedrības interesēm. Viņi to var atļauties, jo latvieši pieraduši pielāgoties, nevis protestēt.

22.janvāris Atbildēt

liliputina politika, pērkot "šrēderīšus", darbojas visnotaļ sekmīgi. Vai kāds domā, ka tie lauksaimnieku nemieri iztika bez Maskavas "spalvainas rokas" atbalsta? Par pēdējiem protestiem nemaz nerunājot.

22.janvāris Atbildēt

Prasi mammai Merkelei: gāzes adata, miljons nelegālu "bērnu" 2016.g., 160 miljardi integrācijai, uz tā rēķina vēl kaudze naudas papildus kārtības uzturēšanai. Baltie baroni pieraduši pie subsīdijām, bet gods kam gods, viņi strādā pāri saviem spēkiem. Skatos DE kanālus katru dienu, neviens melnais fermā nav redzēts. Ražas sezonā druvās locās Austrumeiropas un Balkānu strādnieki. Lauksaimnieki aizvērtu mutes, ja dabūtu trešdaļu no globalizācijas, integrācijas, putinizācijas atvēlētās naudas.

Vaidele publiski teica, ka jādeportē tieši Merkeles "bērni" un visi nelegālie līdz šodienai. 2023. deportēti ~ 16K, bēgļu statuss piešķirts ~282K. Kā redzam, mītiņos praktiski nav to, kurus taisās deportēt. Ir LGTBQ kopiena kuplā skaitā, sociķu, zaļo, brīvo un kristīgo vēlētāji. SPD reitings Saksijā un Tīringenē - 3% , AfD - 35-40% :D Daļēji tas ir "maksas pasākums".

Pareizinām 160 miljardi x2, kas tiek izsviesti pilnīgi nekam un atdodam tos zemniekiem, mašīnistiem, pilotiem ... ieročiem ar ko sist krievus....

22.janvāris Atbildēt

Tiešām , briesmīgi tie krievi-tirgoja vāčiem lētu gāzi; vāciešiem ekonomika auga, cilvēki labi dzīvoja. Nu jāpērk no jeņķiem krievu gāzi, bet 5x dārgāk. Ļaunai Putins! Un Nordstrimu, atbilstoši latvāņu loģikai, Putins vienkārši pārgrauza...un tas nekas, ka visa pasaule zin, ka diversijas aktu pret Eiropas Savienību realizēja amīši. Tas, kā parasti, ir labi, demokrātiski un starptautiskās kārtības vārdā.

22.janvāris Atbildēt

Letiņiem jau neļaus protestēt :(.

22.janvāris Atbildēt

Pret ko tieši tu gribētu protestēt?

22.janvāris Atbildēt

Lindneru izsvilpa, Ozdemiru izsvilpa...bet, varbūt tad pilnībā uzrakstĪt, ko viņi teica protestētājiem- mums naudas nav, jo jāiedod 5 miljardus Ukrainai. Savai tautai nav, bet ukraiņu neonacistiem- cik tik paprasa!

22.janvāris Atbildēt

Hmmm..

22.janvāris Atbildēt