Komentāri: Radvilišķu zemnieks "Neatkarīgajai" atklāj Lietuvas zemnieku protestu iemeslus

Komentē 4

Dažas prasības ir lielsaimnieku, kas nedomā par nākotni, bet tikai par peļnu.

1. Ja samazināsies ilggadīgie zālāji, tad stipri samazināsies bioloģiskā daudzveidība, jo zemnieki nekontrolēti lieto gan insekticīdus, gan herbicīdus. Visi, kas ir strādājuši piem., Vācijā zina, ka tur ir ļoti maza varbūtība ieraudzīt kaut vai slieku vai vardi uz lauka. Tādu nākotni es saviem bērniem nevēlos.

2. Ja samainās aizsargjoslas ap ūdenstilpnēm, tad visa tā ķīmija un mēslojums arvien vairāk nokļūs ūdenstilpnēs un ūdenstecēs veicinot to eitrofikāciju. Un tādās Domāju, ka ES to nepieļaus un pareizi darīs.

31.janvāris Atbildēt

Nevajag rakstīt nepatiesību. Ķimikāliju lietošana lauksaimniecībā ir stingri uzraudzīta, gandrīz tik pat cik meikamentu lietošana slimnīcās un par pārkāpumiem ir lieli sodi. Un neviens saprātīgs zemnieks zemai pāri nedarīs, jo zeme ir lauksaimniecības pamats.

31.janvāris Atbildēt

Ir fakts, ka zaļie ir noderīgie idioti. Faktiski kaitnieki. Zemnieki nav muļķi un sev ienaidnieki, viņi nav pret sliekām un bitēm. Jo tās viņiem pašiem ir visvairāk vajadzīgas. Bet zaļo "bezpredels" beidzot jāapvalda. Tie paši koki izcirtumos, kad pilni meži ar kritalām, kuras neviens nevāc. Tās pašas joslas gar ūdeņiem u.t.t.. Arī saules paneļi. Tas ir absurda teātris. Tagad par lielu naudu visi liek paneļus, kuru lietderība ir apšaubāma. Saule nespīd tad, kad visvairāk vajag elektrību. Tātad vajadzīgs dubults jaudu nodrošinājums. Tas viss maksā. Valstij, visiem, arī tiem, kuri laimīgi salikuši paneļus un pat it kā sevi nodrošina ar elektrību. Bet kādreiz tos paneļus vajadzēs arī utilizēt!!! Cik tas maksās un cik "zaļi" tas būs izdarāms?

P.S. Liela loma zemnieku nemieros varētu būt arī liliputina ietekmei. Tam jo trakāk Eiropā , jo labāk. Skaldi un valdi politika. Un "šrēderīšus" šamais ir daudz sapircis. Bet tas nemaz nenozīmē, ka nav nekas jādara pret zaļo un ne tikai idiotismu.

31.janvāris Atbildēt

Kungi lauksaimnieki ir pirmie kam piegriezās zaļai vājprāts un ģeopolitikas izraisītais resursu sadārdzinājums , tad vēl ES lēmumi kas maina normālu konkurenci !

2.februāris Atbildēt