Komentāri: Virzās bīstams likumprojekts: par konkurences pārkāpumiem uzņēmējus varēs likt cietumā

Komentē 4

Vajag biežāk likt vienums kaut uz mēnesi par huligānismu vardarbību pret sievietēm bērniem kaut nelielu , krāpšanos ,

19.marts Atbildēt

Es saprotu ka atkal ir uzpeldējusi kārtējā problēma. Un risinājums atkal kā pie stagnācijas tas pienākas - grūst jaunus ierēdņu barus problēmas risināšanā iekšā, tas ir, risināt problēmu riņķī un apkārt, kas pēc būtības ir tas pats kas nerisināt to vispār. Tā teikt, rezultāta kā nav tā nav bet pieliktās pūles tik aug un aug. Kā saka igaunis, kas tad te būs kad viens strādās bet piecu vietā apkārt d.....s jau desmit.

19.marts Atbildēt

....vai kāds vēl šaubās par to ka jeb kurš pārkāpums, negodīga konkurence, kukuļošana, zagšana utt. ir jāsoda attiecīgi pēc pārkāpuma smaguma pakāpes (arī ar brīvības atņemšanu, ja tas ir kaitējis visas Valsts interesēm)...., bet vai nav pirmkārt jāsāk ar cietuma sodiem un izraidīšanām no mūsu Valsts ar tiem cilvēkiem, kuri apdraud mūsu Valsts drošību, kuri klaji ņirgājas, ienīst un izrāda nepatiku šai Valstij -Latvijai.....kuri ignorē visus likumus, kuri balso par putinu un ta mīl krieviju ....???!!!

19.marts Atbildēt

Nu bet, skaidrs taču ka pie stagnācijas vispirms sataisa iespējas kukuļus dot visur un visiem. Kukuļdevējus liks cietumā? Gaidiet ar maisu, tas tikai priekš tā lai protas un nedod tik maz ka nemaz nav vērts ņemt. Tiem kas kārtīgi dod no tiem pieņems, tiem visu parādīs, kur dot, kā dot, un kur pamukt ja kas, tā teikt pilns serviss pie absolūti neierobežotām iespējām.

Pie attīstības atšķirība būtu tāda ka pirmkārt tiktu ierobežotas iespējas vispār dot kukuļus. Konkurences padome principā strādātu pavisam savādāk. Galvenā rūpe būtu sistēmiskas objektivitātes nodrošināšana iepirkumos un attiecīgi ierēdņu subjektivitātes izslēgšana no iepirkumiem. Īsāk sakot, ne tik daudz ķert kā nogriezt iespējas dot.

19.marts Atbildēt