Komentāri: Jēkabpils: esam izgāzušies kā valsts un kā tauta

Komentē 14

Jēkabpils jau sen ir bankrotējusi gan finansiāli,gan morāli!Pašvaldības parāds uz vienu iedzīvotāju ir vairāk ja 2,5 reizes lielāks nekā Rīgā uz vienu iedzīvotāju,pēc pēdējiem statistikas datiem mirušo skaits Jēkabpils novadā 2,5 (!)reizes pārsniedz dzimušo skaitu,jo lielākā daļa jauniešu negrib palikt dzīvot Jēkabpilī,turklāt vēl pilsētā trūkst brivu dzivokļu.....

28.aprīlis 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā SEX modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

28.aprīlis 2023 Atbildēt

Nav kur cīkstēt un tur palīdz tikai aizbraukšana uz citu pilsētu , tas dzērājs un varbūt par pipetājs neaizbrauktu uz citu

pilsētu Rīgā nesamekletu ja pieietu nopietni un neviens nezinātu adresi , zināja kur dzīvo , kādi čomi atbalstīja pamesto uznāca dusmas sameklēja un ardijās kamēr sajuka pa visām , muļķi narkotiku reibumā nevar apturēt tik viegli .

28.aprīlis 2023 Atbildēt

Mjā, šis, protams, ir ļoti skumjš un nožēlojams gadījums, no kura jācenšas mācīties. Bet, tam visam ir arī otra puse, mēs dzīvojam demokrātiskā sabiedrībā, kur cilvēku nevar turēt cietumā tikai tādēļ, ka viņš kaut ko var izdarīt. Visas tās teorijas par novēršanu ir skaistas teorētiski, bet pilnībā šādus gadījumus var novērst tikai ieslogot viņu uz mūžu, vai norokot pašu...... tāda ir dzīve, diemžēl :(

28.aprīlis 2023 Atbildēt

Un tādas mazas vispārīgas pārdomas- Latvija kā valsts pamazām zaudē spēju pildīt savas funkcijas. Izglītība, veselības aizsardzība, sociālā drošība.... pie mums šīs valsts funkcijas pamazām atmirst. Un kādēļ kāds domā, ka iekšējās drošības jomā kaut kas ir citādāks? Aktīvistiem vajadzētu uztraukties nevis par Stambulas konvenciju, bet par Latvijas atpalicību visās jomās, konvencija neko nemainīs. Bet kamēr šeit būs pietiekoši daudz cilvēku, kuri turpinās stāstīt, ka šeit viss ir kārtībā, tikmēr arī nekas neuzlabosies, ratificē kaut desmit konvencijas.

28.aprīlis 2023 Atbildēt

Cik sievietēm, bērniem,utt.ir jāmirst vardarbīgā nāvē, lai dienesti beidzot pildīt savus pienākumus.Nožēlojami. Tauta nodzeras, nekas netiek darīts.Ka tikai kāds var "uzvārīties", te es domāju finansiāli. Noziegumi, slepkavības, nožēlojami!?

Cik bērnu cieš fiziski, emocionāli esot kopā ar šādiem krimināliem vecākiem.Kas var nogalināt bērna māti, pie tam viņa acu priekšā!!!!

Kaut kas prātam neaptverams.

Nav tālu jāmeklē.Dzīvoju pretim krīzes centram "Burtnieks", kas nez kapēc apvienots ēkā ar sociālajiem dzīvokļiem. Kas tur notiek?Ārprāts!!Piedzērušies vecāki skaidro attiecības mētājot 2 mēnešu vecu zīdaini!? Vai šim murgam, bezdarbībai, izmisumam, anarhijai tiks beidzot pielikts punkts????

Neticu.Kādas tik iestādes mums nodibinātas, saņem algas, sēž savos kabinetos bez empātijas un neko nerisina.

28.aprīlis 2023 Atbildēt

skumji, Līdzjūtība tuviniekiem!!! Latvijai- ja turpināsim Tā..var pienākt Tāda Rītdiena pie sliekšņa! Ir jācenšas saredzēt līdzcilvēku! VARMĀKĀM JĀATBILD PAR NODARĪTO!

28.aprīlis 2023 Atbildēt

Tādos gadījumos dusmas pārņem un jānovēl lai visu impotento mentu un prokuroru sievas arī izp*š vārtrūmē kolektīvi! Lai iet tad taisnību meklēt mīkstie tādi!

28.aprīlis 2023 Atbildēt

Interested in UI/UX design for mobile apps? I recommend this site perfsol.tech/blog/ui-ux-ma...or-mobile-apps to everyone who is interested in mobile UX/UI design. You can find here valuable tips and insights to improve your app design and make it more competitive in the market. I hope I helped you

29.aprīlis 2023 Atbildēt

Sveiki, žēl, ka Jūsu komentārs ir ļoti līdzīgs surogātpastam... Es domāju saite uz jūsu vietni perfsol.tech

31.maijs 2023 Atbildēt

Valsts Drošības Dienests un Valsts Policija ignorē pat uz pierādījumiem balstītus iesniegumus par cilvēka dzīvības apdraudējumu. Diemžēl, ja iespējamais varmāka ir bijušais VDK darbinieks, izrādās, ka viņu aiztikt nedrīkst.

29.aprīlis 2023 Atbildēt

Tas tāpēc, ka no aģentiem tikai daļa aizbrauca. Plus vēl tie kas pārdevušies kacapijai. Valdībā, drošības struktūrās, vadošos amatos ir ļoti daudz aģentu un nopirkto.

2.maijs 2023 Atbildēt

Maksimas traģēdija, Sinijas Bāliņas traģēdija, šī traģēdija, vai kas ir mainījies, nop, un maz ticams ka mainīsies, jo atbildīgie ir atbrīvojušies pilnībā no sirdsapziņas, empātijas, atbildības sajūtas un citām cilvēcības pazīmēm. Kas notiks, kādu atlaidīs, kādus aizrotēs, varbūt kaut kādas tiesas, kas vilksies desmitiem gadu, varbūt kādu nosodīs, bet būtībā nekādas drastiskas izmaiņas nebūs. Ja nu vienīgi šīs traģēdijas ļaunprātīgie izmantotāji savās absurdajās ambīcijās, un piespiedīs konvenciju ratificēt, tad visām problēmām nāks klāt lgbt privilēģijas, un maziem bērniem mācīs cik forši ir mainīt dzimumus. Domājams, ka situāciju sačakarēs vēl vairāk, jo liekas ka retais skatās pareizajā virzienā.

2.maijs 2023 Atbildēt

We assist start-ups in faster emergence and established companies in digitalizing smoothly. The development office is located in Eastern Europe and Asia with the headquarters in the Netherlands (Amsterdam) and the USA (Las Vegas). Attract Group has been successfully operating on the market since 2011 and has proven its expertise. Our team consists of highly skilled specialists in all branches namely web development, web design, project architecture, application development, and IT Business Consulting.

attractgroup.com/contacts/

27.marts Atbildēt