"Neatkarīgā" iesaka: "Top 10" notikumi kultūrā no 23. līdz 29. maijam

«Top 10» notikumi kultūrā – ko vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt.

2.lapa

Pirmizrāde Daugavpils teātrī

Sestdien, 23. maijā, Daugavpils teātrī pirmizrāde krievu dramaturģes Aleksandras Striževskas lugas «Neviens nedzirdēja» iestudējumam, kurā kāda vīrieša dubultā dzīve izvēršas traģēdijā. Izrādes repertuāra nosaukums ir «Bez lieciniekiem».

Publicitātes foto

Ievērojot Kultūras ministrijas izstrādāto reglamentējošo prasību kopumu, Daugavpils teātris ir gatavs atkal satikties ar saviem skatītājiem, maija un jūnija repertuārā iekļaujot tās izrādes, kuru norise atbilst normatīvo aktu prasībām. Un 23. maijā tiks spēlēta izrāde, kura bija ieplānota 25. aprīlī. Derīgas uz šo izrādi iepriekš iegādātās biļetes.

Režisors Oļegs Šapošņikovs domā, ka jauniestudējums īpaši interesants būs tiem, kurus interesē psiholoģija, cilvēku savstarpējās attiecības un kuri novērtē emocionālus satricinājumus teātrī.

Iestudējumā debitēs aktieris Maksims Terļeckis. Pārējās lomās: Jeļena Ņetjosina, Natālija Kotona un Mihails Abramovs. Izrāde notiks krievu valodā un ir paredzēta skatītājiem no 16 gadu vecuma. Izrādes ilgums - 1 stunda un 20 minūtes.

Sezonas noslēguma repertuārā paredzēts iekļaut arī izrādes «Tumšās alejas», «Metāllūžņi», kā arī oriģinālu muzikālo jauniestudējumu «Pagalma kabarē», kuru teātris iecerējis kā ekskluzīvu brīvdabas izrādi 25 skatītājiem teātra pagalmā.

*Daugavpils teātris garantē skatītājiem divu metru distances ievērošanu starp skatītāju vietām, teātra darbiniekiem un pasākuma apkalpojošo personālu, kā arī nepieļaus personu drūzmēšanos pie ieejas, izejas un foajē. Teātra telpās apmeklētājiem būs pieejami dezinfekcijas līdzekļi. Teātra kafejnīca paliek slēgta.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā