Neatkarīgā viena pieskāriena attālumā

Lai izlasītu digitālo laikrakstu Neatkarīgā, lielākā daļa interesentu parasti atver interneta pārlūkprogrammu un adrešu joslā ieraksta neatkariga.lv vai arī izmanto “Google” meklētājprogrammu. Lai pie Neatkarīgās tiktu ar vienu klikšķi, var izveidot īsceļu, kas kā ikoniņa attēlosies viedierīces ekrānā. Tas prasīs aptuveni pusminūti laika, bet pēc tam Neatkarīgā būs vienmēr pa rokai.
©Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Pirmo trīs nedēļu laikā, kopš Neatkarīgā iznāk kā digitālais laikraksts, aptuveni 64 procenti lasītāju laikraksta slejās ielūkojas ar viedierīču starpniecību. Īsceļš ar ikoniņu ekrānā atvieglos un paātrinās Neatkarīgās atvēršanu lasīšanai.

Ikoniņas izveide viedierīces ekrānā

Vienalga, kādas operētājsistēmas telefonu vai planšetdatoru jūs izmantojat, interneta pārlūkprogrammā jāatver mājaslapa neatkariga.lv.

Ekrānšāviņš

“Android” telefonos “Chrome” pārlūkprogrammā jāuzspiež uz trīs punktiņiem, kas ir labajā pusē.

Ekrānšāviņš

“Iphone” telefoniem “Safari” pārlūkprogrammā jāuzspiež uz grāmatzīmju ikonas

Ekrānšāviņš

Tad jāuzspiež uz “Add to Home screen” vai šīs darbības tulkojuma latviešu valodā

Ekrānšāviņš

“Android” telefonos ar “Chrome” pārlūkprogrammu ekrānā parādīsies lodziņš ar iespējamo nosaukumu, piemēram, Neatkarīgā (to var labot pēc saviem ieskatiem), tad jānospiež “Add”.

Ekrānšāviņš

Ekrānā parādīsies Neatkarīgās ikoniņa (6. attēls). Tagad, kolīdz vēlēsieties lasīt Neatkarīgo, uzspiediet uz šīs ikoniņas un uzziniet jaunāko.

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā