Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 13. līdz 19. jūnijam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Keišs un Strenga, Krēmers un Osokins, Rutulis un «Dzelzs Vilks

2.lapa

Rutuļa alterego projektam «N’Works» ceturtais albums

Mirkli pirms Līgo svētkiem «N’Works» publiskos savu ceturto remiksu albumu «Opus Domi», kurā iekļauti 19 remiksi, kas radīti laikā no 2014. gada, tostarp daži līdz šim nepublicēti darbi.

Albumā «Opus Domi» («Mājas darbi» - tulk. no latīņu val.) dzirdami tādi izpildītāji kā Aminata, «Instrumenti», Jānis Stībelis, «Otra puse», Ivo Grīsniņš-Grīslis, Normunds Rutulis, Oskars Petrauskis, Rūta Dūduma-Ķirse, Mārtiņš Ruskis, Franco Franco, Mārcis Auziņš, Raimonds Pauls, «My Radiant You», «bet bet», Andris Ērglis, Toms Kalderauskis, Rodion Gordin un Antra Stafecka, Rassel, Sabīne Berezina un Aivo Oskis.

«Šis man ir liels notikums, kuram gatavojos, izrādās, sešus gadus, jo «bet bet» dziesmu remiksēju jau 2014. gadā. Tomēr lielāko albuma daļu esmu radījis pēdējo trīs gadu laikā. Nekur neesmu atkāpies no sava rokraksta, lai gan tas kļuvis mūsdienīgāks. Turpinu «pārtjūnēt» dziesmas, piešķirot tām citu noskaņu. Process ir ļoti aizraujošs un ar to es jau kādu laiku aizvietoju video spēļu spēlēšanu. Arī remiksēšana ir sava veida spēle, kuras rezultātā nedrīkst kļūdīties. Skaista ir skaņas un mūzikas pasaule, un ar remiksēšanu es tajā peldu un lidinos arvien tālāk un dziļāk. Mani aizrauj šis process,» atzīst Normunds Rutulis jeb «N’Works», albumā iekļauto remiksu aranžētājs, programmētājs, skaņas dizaina veidotājs, miksa režisors, studijas producents un producents,

*«Opus Domi» visās populārākajās mūzikas straumēšanas un iegādes vietnēs būs pieejams no 15.jūnija: «www.fanlink.to/opusdomi».

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā