Neatkarīgā iesaka: TOP10 notikumi kultūrā no 27. jūnija līdz 3. jūlijam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Grūbe un Subatnieks, Lūsēns un Brauns, Rudāne un Paškevičs

3.lapa

Zaļumballe Limbažos

Publicitātes

Piektdien, 3. jūlijā, no pulksten 21 līdz pulksten 02 naktī Limbažu estrādē gaidāma grandioza vasaras sezonas atklāšanas zaļumballe «2x2».

Jau senlaikos latvieši ir pratuši rast laiku, lai pulcētos zaļumos uz deju vakaru. Kaimiņš uzrunājis kaimiņu, dodoties kopīgā pāris kilometru garā pastaigā uz lampiņām izgaismoto estrādi, dziedādami un priecādamies par satikšanos.

Balle zaļumos - tā ir īpaša maģija, kad dejo visi - gan kautrīgais skolas puika ar apmulsušu klases meiteni, gan bravurīgais pagasta zemnieks ar sievu, gan pilsētas švīts ar tikko iepazītu jaunkundzi vējā plīvojošiem matiem. Tās ir atmiņas, tie ir vietu un cilvēku stāsti, tā ir sastapšanās, kas var pārtapt arī sirsnīgā mīlestībā.

Neatkarīgā mūzikas producentu grupa, aicinot uz Limbažu estrādē šogad pirmo zaļumballi, sola, ka būs iespēja satikties ar tautā populāriem un iemīļotiem māksliniekiem.

Zaļumballē piedalīsies TV3 šova «X-faktors» finālists Roberts Eihe, kurš sabiedrībā vairāk zināms kā Renāra Kaupera balss dubultnieks, LNT šova «Dziedošās ģimenes» uzvarētājs, leģendārās čigānu grupas «Riči» līderis un pasākumu vadītājs Kaspars Pudniks. Dejas spēlēs DJ Gunchs.

Apmeklētāju ērtībai darbosies «2x2» izbraukuma krogs ar gardām uz vietas gatavotām maltītēm un atspirdzinošiem dzērieniem.

Biļetes iespējams iegādāties jau tagad «Biļešu Serviss» tirdzniecības vietās visā Latvijā. Biļešu skaits ierobežots!

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā