Neatkarīgā iesaka: TOP10 notikumi kultūrā no 18. līdz 24. jūlijam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Mērija Popinsa un Harijs Poters, Daudziņa un Lisners, Fomins un Lūsēns, trīs Osokini un divi Dzudzilo.

2.lapa

Iluzionisti Pecolli gigantiskos ziepju burbuļos

Šodien, 18. jūlijā, pulksten 14 un 17, un svētdien, 19. jūlijā, pulksten 14 viesnīcas «Porto Resort» viesnīcas teritorijā pie Lilastes ezera Medzābakos iluzionisti Dace un Enriko Pecolli aicina uz trim burvju triku izrādēm «Brīnumi notiek».

Tā ir aizraujoša stundu gara izrāde visai ģimeni, kurā apvienoti jautri burvju triki un gigantiski ziepju burbuļi. Izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot Brīnumu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošajiem brīnumdariem, ar kuriem notiks burvestības - no piena tiks uzburts sniegputenis, kāds tētis no publikas tiks pārvērsts par mazuli, Mērija Popinsa lidināsies ar burvju lietussargu, kādam skatītājam būs iespēja pārvērsties par Hariju Poteru un apgūt burvestības, no «Džungļu grāmatas» planētas ieradīsies gudrā čūska, kura mācēs kāršu trikus, bet virs skatuves lidināsies priekšmeti un notiks citi brīnumi.

«Izrādes darbībā aktīvi tiks iesaistīti arī skatītāji, un programma ir veidota tā, lai tā būtu interesanta dažādiem vecumiem - gan bērniem, gan pieaugušajiem,» gaidāmo izrādi raksturo Dace Pecolli.

Pēc izrādes skatītāji varēs iesaistīties ziepju burbuļu pūšanas un šķīvīšu griešanas uz kociņiem atrakcijās.

*Biļetes var iegādāties šeit: https://www.aula.lv/pasakumi/iluzionistu-pecolli-pasakums-gimenem

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā