Neatkarīgā iesaka: TOP10 notikumi kultūrā no 1. līdz 7. augustam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: «Astro’n’out» un «Daddy Was A Milkman», Jankovska un Indzeris, Jēkabsone un Pujāts, Vivaldi un Čaikovskis.

3.lapa

Koncerts šlāgermūzikas cienītājiem Ventspilī

Publicitātes foto

Šodien, 1. augustā, no pulksten 18 līdz 22.20 Piejūras brīvdabas muzejā Ventspilī notiks šlāgermūzikas koncerts «Es mīlu Ventspili!».

Koncertu iesāks lustīgais māsu Legzdiņu duets, izpildot visiem zināmas un populāras melodijas. Abas māsas - Gundega un Aija - iejutīsies arī koncerta vadītāju lomā. Skatītāji viņas iemīlēja šovā «Dziedošās ģimenes», kur māsas Legzdiņas sevi pieteica kā atraktīvu un enerģijas pilnu tandēmu.

No pulksten 19 pasākuma apmeklētājus priecēs Jānis Moisejs - mūziķis, kurš aktīvi sācis savu solo karjeru un iekarojis neskaitāmu klausītāju mīlestību visā Latvijā.

Pulksten 20 dziesmas latviešu valodā un arī kādu dziesmu franču valodā izpildīs Ineta Rudzīte. «Es gribu dziedāt par patiesām jūtām, kas mīt sirdī jau pieaugušai sievietei. Gribu dziedāt par mīlestību visās tās krāsās, un nebaidīties vārdos ne no sāpēm, ne skumjām, ne pārdzīvojumiem.»

Koncerta noslēgumā no pulksten 21 līdz 22.20 gan vecās un labi zināmās dziesmas, gan jaunus skaņdarbus no topošā albuma piedāvās grupa «Dakota».

*Ieeja koncertā no pulksten 17 (Riņķa ielā pie lielā enkura).

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā