Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 15. līdz 21. augustam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Geka un Apkalna, Dukurs un Daksis, Paksadze un Munkevica, Smukais un «Turaidas Roze».
©Publicitātes foto

«Turaidas Roze» Rojas brīvdabas estrādē

21. augustā pulksten 19, godinot brāļus Kalniņus - dzejnieku Viktoru Kalniņu jeb Viku un komponistu Imantu Kalniņu - viņu jubilejās, grupa «Turaidas Roze» aicina uz koncertu «Jautra dziesmiņa sev pašam» Rojas brīvdabas estrādē-vasaras koncertzālē.

Dzejnieks un daudzu pazīstamu dziesmu teksta autors Viks (Viktors Kalniņš) 80 gadu jubileju svinēja pagājušogad, savukārt viņa brālis - komponists Imants Kalniņš - savu 80. dzimšanas dienu svinēs 2021. gada 26. maijā.

Koncerta pirmajā daļā skanēs dziesmas ar Vika tekstiem: «Elektriskā mīla», «Smilšu rausis», «Zilais putniņš», «Astoņkājis», «Balāde par viņu», «Vēl viens tu», «Tiem, kas rāpo», «Vienmēr būs kāds», «Jautra dziesmiņa sev pašam», «Sidrabrasa», «Kas dzīvo tanī pusē»; dziesmas no izrādes «Princis un ubaga zēns» u.c., bet otrajā daļā - grupas «Turaidas Roze» lielākie hīti.

«Visas Imanta Kalniņa dziesmas ir ļoti skaistas, tāpēc šim koncertam esam izvēlējušies gan dziesmas ar brīnišķīgajiem Vika tekstiem, gan citas «Turaidas Rozes» populārākās dziesmas: «Trubadūrs», «Apvij rokas», «Vējš un liepa», «Kas jūs esat» un daudzas citas,» tā par gaidāmo koncertu saka dziedātāja Olga Rajecka.

*Koncerta organizatori aicina pasākuma apmeklētājus ievērot valstī noteiktos distancēšanās ierobežojumus, kā arī atgādina, ka estrādei ir jumts, līdz ar to nav jāuztraucas par sliktiem laika apstākļiem.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā