Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 22. līdz 28. augustam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Paukštello un «Dzeguzīte», Žagars un Vimba, Teterovskis un Butāns, «Pērkons» un «Ārpilsētas sakars».
©Publicitātes foto

Balle Madonā būs!

Svētdien, 23. augustā, no pulksten 18 «Neatkarīgā mūzikas producentu grupa» aicina uz Madonas estrādi, kur gaidāma koncertballe «2x2».

Jau senlaikos latvieši ir pratuši rast laiku, lai pulcētos zaļumos uz deju vakaru. Kaimiņš uzrunājis kaimiņu, dodoties kopīgā pāris kilometru garā pastaigā uz lampiņām izgaismoto estrādi, dziedādami un priecādamies par satikšanos.

Balle zaļumos - tā ir īpaša maģija, kad dejo visi - gan kautrīgais skolas puika ar apmulsušu klases meiteni, gan bravurīgais pagasta zemnieks ar sievu, gan pilsētas švīts ar tikko iepazītu jaunkundzi vējā plīvojošiem matiem. Tās ir atmiņas, tie ir vietu un cilvēku stāsti, tā ir sastapšanās, kas var pārtapt arī sirsnīgā mīlestībā.

Maģiskajā vasaras noslēguma ballē piedalīsies aktieris Jānis Paukštello, grupas «Apvedceļš» solists un dziesmu autors Jānis Krūmiņš, TV3 šova «X-faktors» finālists Roberts Eihe, kurš sabiedrībā vairāk zināms kā Renāra Kaupera balss dubultnieks.

Pasākumu vadīs LNT šova «Dziedošās ģimenes» uzvarētājs, čigānu grupas «Riči» līderis Kaspars Pudniks. Dejas spēlēs DJ Gunchs.

*Ballētāju ērtībai darbosies «2x2» izbraukuma krogs ar gardām, uz vietas gatavotām maltītēm un atspirdzinošiem dzērieniem. Biļešu skaits ierobežots!

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā