TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

4.lapa

Bordāns sajaucis kabatas

F64

„Politiskajiem konkurentiem skauž mūsu panākumi, tāpēc viņi ar mums mēģina izrēķināties!” - brīnos, kāpēc vēl nedzird tādas klaigas no Jaunās konservatīvās partijas (JKP) vadoņiem un līdzrāpotājiem. Bet būtu jau laiks: savas augstprātības un pāķiskā tupuma dēļ pēdējā laikā šis politpulciņš dabūjis pa seju ne tikai no tvitertautas, bet arī gluži oficiāli.

Nesen Rīgas „mēra kandidāte” Linda Ozola (JKP) iesēdās invalīdu ratiņkrēslā un, jautri smaidot, pozēja fotogrāfiem. Sak, mums te jāpademonstrē, cik grūti ir cilvēkiem ar īpašām vajadzībām pārvietoties pa galvaspilsētas ielām un cik neiespējama ir iekļūšana lielā daļā iestāžu. 100% patiesība! Invalīdiem paredzētās infrastruktūras veidošana katastrofāli atpaliek, piemēram, no histēriskajām rūpēm par velosipēdistu celiņu ierīkošanu: nereti šķiet, ka Rīgas dome tiek vēlēta tikai riteņbraucēju labsajūtas vairošanai. Bet te, raugi, mūsu „uzticamā balss nopietnām pārmaiņām” Linda Ozola pašaizliedzīgi iesēžas invalīdu braucamrīkā, lai pati uz savas sēžamvietas „izbaudītu”, cik viegli (grūti) ir pārvietoties pa Rīgu. Sajūsmas asaras nebeidz rimties...Visu rakstu var izlasīt šeit:

Bordāns sajaucis kabatas

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā