Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 5. līdz 11. septembrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Šimkus un Skride, Hiršs un Zeļģe, Gupalo un Oriole, Tuta un lielā Lapsa

2.lapa

Nacionālā teātra diena Kalnciema kvartālā

Publicitātes foto

Šodien, 5. septembrī, no pulksten 10 līdz 16 Kalnciema kvartāla tirgu papildinās īpaši svētki - teātra diena kopā ar Latvijas Nacionālo teātri.

- No pulksten 12 līdz 13 gaidāms pirmatskaņojums no topošā koncerta «Īstā sālsmaize». Kopā ar Juri Hiršu un Līgu Zeļģi (attēlā), Mārtiņu Brūveri, Raimondu Celmu, Mārtiņu Eglienu un Ditu Lūriņu būs iespēja ielūkoties, kā notiek ciemos iešana un viesu sagaidīšana Nacionālajā. Būs arī konkursi un balvas!

- No pulksten 12 līdz 14 būs radošā darbnīca bērniem, kuri varēs iejusties scenogrāfa un kostīmu mākslinieka lomā. Nacionālā teātra komanda lasīs fragmentus no dažādām izrādēm, un bērni varēs izvēlēties, vai zīmēs tam kostīmus vai veidos scenogrāfiju. Dalība bez maksas.

- No pulksten 11 līdz 15 - darbnīca, kurā būs iespēja apgūt pirmās šūšanas iemaņas kopā «Fox The Maker» radītāju. Šūšana ir viena no radošajām nodarbēm, kas attīsta ne tikai bērna sīko motoriku, palīdz iemācīties satvert pildspalvu/zīmuli, attīsta acu roku koordināciju, bet arī māca pacietību un uzmanību konkrēta uzdevuma veikšanai un vairo iztēli.

- Vienlaikus Kalnciema kvartāla galerijā būs skatāma jauna Agates Muzes personālizstāde «Mežs».

- No pulksten 15.30 Kalnciema kvartāla «Vīnu veikalā&kafe» apmeklētāji aicināti piedzīvot un skatīties kopā festivāla «Lampa» tiešraidi, bet pulksten 19 - «Baltās nakts» laikā klausīties dzeju no Kalnciema kvartāla jumtiem kopā ar apvienību «Dzejnieki liftā» un Aleksandru Aleksandrovu.

*Visa aktuālā informācija šeit: www.facebook.com/kalnciemaiela

www.instagram.com/kalnciemaiela www.twitter.com/kalnciemaiela

*Paralēli notiks iknedēļas Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā