"Riga Food" ‒ gastronomiski ceļojumi, neizbraucot no Latvijas

Baltijas lielākajā pārtikas izstādē "Riga Food 2020" piedalās 450 uzņēmumi no 25 valstīm, demonstrējot un ļaujot pagaršot jaunākos produktus. Burciņmaize, latviešu dželato vafeļu glāzītē, sīpolu standziņas, cidoniju čipsi… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem, ko varēs apskatīt, pagaršot un iegādāties. Pirmo reizi "Riga Food" vēsturē būs Japānas nacionālais kopstends, kurā varēs iepazīt un nobaudīt dažādus tēju veidus.

2.lapa



Uzcep maizīti un cepumus pats

Publicitātes foto

BIY (bake it yourself) maize ir kukulītis burciņā jeb iespēja gardo "SimMaizi" izcept pašam un izbaudīt, kā tikko ceptas maizītes aromāts piepilda māju. Un, protams, mieloties uzreiz, tikko tā izņemta no krāsns ‒ ēst karsti kūpošu ar sviestu, kas pamazām zeltainām tērcītēm tek pa garoziņu. Burciņā pieejama "Klasiskā SimMaize" un "Melnā SimMaize". Komplektā ietilpst burka ar sausajām maizes sastāvdaļām, burciņa ar ieraugu, mēģene ar piramīdpārslu sāli, ko pirms cepšanas pārkaisīt kukulītim, un pamācība, kā to visu salikt kopā. Izstādē "SimMaize" dabiskā ierauga maizīti varēs nogaršot un iegādāties Rīgas plānošanas reģiona ekspozīcijā.

"RichBerry" izstādē pirmo reizi plašākai auditorijai demonstrēs divus jaunus produktus: bezglutēna un bezalergēnu ķirbju sēklu miltu maisījumu maizes mīklas pagatavošanai un bezglutēna ķirbju sēklu miltu maisījumu sviesta cepumu mīklas pagatavošanai. Cepumu mīklai ir trīs veidi: klasiskie sviesta cepumi, sviesta cepumi ar kakao un sviesta cepumi ar kakao un šokolādes gabaliņiem. Visi jaunie produkti veidoti tā, lai pircējam piedāvātu jau gatavu maisījumu, no kura īsā laikā pagatavot veselīgu un gardu ēdienu mājas apstākļos.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā