Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 12. – 18. septembrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Jančevska un Burkovska, Maliks un Ozoliņš, Krēmers un Osokins, «Melo-M» un Rudāne, Ziedonis performancē un kartupeļu talkā

3.lapa

«Dīvas deja» Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars»

Publicitātes foto

Šodien, 12. septembrī, pulksten 18 Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars» varēs baudīt «Melo-M» jaunāko koncertprogrammu «Pieci elementi», ko čellu trio radījis sadarbībā ar dziedātāju Dināru Rudāni.

Jaunā un muzikāli daudzveidīgā koncertprogramma «Pieci elementi» dzirdami dažādu žanru un noskaņu skaņdarbi. Koncertprogrammas nosaukums nav nejaušība, tajā valda piecas dažādas mūzikas noskaņas - akadēmiskā mūzika, roks un popmūzika, latviešu autoru dziesmas, arī atsauces uz tautas jeb pasaules mūziku.

Uz skatuves kāps pieci mūziķi: kopā ar «Melo-M» čellistiem Kārli Auzānu, Miķeli Dobičinu un Jāni Paulu, kā ierasts, būs arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte, savukārt īpašā viešņa šajā programmā būs dziedātāja Dināra Rudāne.

Koncertprogrammas nosaukums ir saistīts arī ar kādu īpašu muzikālu pārsteigumu - Dināras Rudānes un «Melo-M» sadarbībā ir iestudēts skaņdarbs «Dīvas deja», kas plašāk pazīstams no Lika Besona filmas «Piektais elements» un izceļas ar īpašu vokālo sarežģītību.

Programmā būs iespēja dzirdēt arī grupas «Queen» dziesmu «Who Wants To Live Forever», roka himnu «Smoke On The Water», Enijas Lenoksas savulaik dziedāto «Sweet Dreams», kā arī Volfganga Amadeja Mocarta Nakts karalienes āriju no operas «Burvju flauta» un vēl daudzus citus skaņdarbus.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā