"Ulubeles" ķepaiņi drēgno laiku sagaida sakoptā teritorijā

Dzīvnieku patversmē “Ulubele” aizvadītajā nedēļā bija novērojam liela rosība, jo, pateicoties organizatoriem «4finance Labie darbi» un SMScredit.lv, kārtējo gadu norisinājās rudens talka, kurā, kā ierasts, bija ieradies ievērojams skaits brīvprātīgo palīgu.
©Publicitātes foto

Ārkārtas stāvokļa mēnešos «Ulubele» darbojās pilna laika režīmā, jo gandrīz 500 patversmē mītošie dzīvnieki ir jābaro, jākopj un jāved pastaigās katru dienu. Primārās nepieciešamības darbus ik dienu veica 18‒20 darbinieki, karantīnas dēļ papildu brīvprātīgo palīgu skaits bija minimāls, tāpēc netika organizēta pavasara talka un iekrājās lielie darbi.

Šajā talkā talcinieki ķērās pie lielās malkas kaudzes zāģēšanas, skaldīšanas un kraušanas darbiem, izpļāva zāli un izlīdzināja smiltis suņu voljēros, piepildīja suņu būdas ar svaigiem salmiem, notīrīja jumtus un iztīrīja notekas, sagatavoja slotiņas ziemas svaigēdājiem, sakopa patversmes apkārtni, izveda pastaigās suņus un piedalījās «Ulubeles» «Dzīvnieku dārza» svinīgajā atklāšanā.

Publicitātes foto

«Kārtējo reizi sajūtas pēc «4finance Labie darbi» un SMScredit.lv organizētās talkas, kad patversmes teritorijā rosās tik daudz darbīgu brīvprātīgo roku un tiek paveikti tik nozīmīgi un lieli darbi, ir neaprakstāmas. Milzīgs paldies katram no jums, kurš ieradās un palīdzēja paveikt ārkārtas stāvokļa dēļ iekrājušos darbus, tagad ķepaiņi var sagaidīt drēgno laiku sakoptā teritorijā. Šī talka bija īpaša, jo ir piepildījies vēl viens mūsu ilgi lolotais sapnis, beidzot esam atklājuši «Ulubeles» «Kaķu dārzu», kas no sākotnējās ieceres ir pārvērties arī par trušu, auniņa, kazu un ežu patvērumu ‒ «Dzīvnieku dārzu»,» stāsta dzīvnieku patversmes «Ulubele» vadītāja Ilze Džonsone.

Arī «4finance» Mārketinga daļas vadītājs Harijs Poikāns ir priecīgs par čaklajiem talciniekiem.

«Prieks, ka ārējie apstākļi neietekmēja rudens talkas norisi un mums kopā izdevās paveikt iekrājušos darbus, kas ievērojami atvieglos patversmes darbinieku ikdienu. Daļu brīvprātīgo «4finance Labie darbi» un SMScredit.lv organizētajās talkās redzam katru gadu, kas liecina, ka šī jau ir kļuvusi par tradīciju ne tikai mums, bet arī talciniekiem. Paldies katram, kurš ir gatavs savu brīvo laiku veltīt cēlam mērķim ‒ parūpēties par četrkājaino draugu uzturēšanās apstākļu uzlabošanu,» uzsver Harijs Poikāns.

Publicitātes foto

Gan «4finance Labie darbi», gan dzīvnieku patversmes «Ulubele» komanda saka paldies talciniekiem un visiem, kuri nodrošināja, lai darbi noritētu intensīvi un nepārtraukti. Paldies «Rīgas mežu» daļai «Dārzi un parki» par nenovērtējamo tehnisko atbalstu, SIA «Nemokies, piezvani Marekam» par operatīvu transportu un superkomandas piedalīšanos, Andrim Bukšam par vienmēr kvalitatīvo sakaru nodrošināšanu, radošajai apvienībai jauniešiem «Trepes» un personīgi Ramonai - par ilggadējo draudzību un vienmēr perfekto talcinieku reğistrāciju, «Ulubele U komandai» par lielisko darbu un komandas saspēli, Nikam Volmāram par organizatoriskajiem darbiem, kā arī visiem darbu vadītājiem ‒ Agnesei, Sergejam, Kristapam, Sandrai, Elīnai, Kārlim un Mārim.

Labdarības iniciatīva "4finance Labie darbi" iestājas par idejām, kas palīdz veidot labāku Latviju. "4finance Labie darbi" finansiāli un ar brīvprātīgo palīdzību atbalsta projektus un cilvēku idejas, kas veido atbildīgu sabiedrības attieksmi pret dzīvniekiem; veicina sabiedrības dzīves līmeņa paaugstināšanos; sekmē atbildīgu attieksmi pret dabu; sniedz atbalstu talantīgiem jauniešiem sportā, kultūrā un citās jomās, kā arī veicina aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā