TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

2.lapa

"Lidl" atvērs 14 veikalus Latvijā

Neatkarīgā

Lai gan “Lidl Latvija” sācis darbinieku meklēšanu saviem 14 veikaliem Latvijā, uzņēmums neatklāj, kad gaidāma to atvēršana. Veikala darbiniekiem algā tiek solīts maksāt no 5,40 līdz 6 eiro stundā. Tātad par 8 stundu darba dienu alga varētu svārstīties no 821 eiro līdz 1104 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas atkarībā no veikala atrašanās vietas un darba dienu skaita mēnesī.

Pirmajā kārtā tiks atvērti seši “Lidl” veikali Rīgā un pa vienam Jelgavā, Valmierā, Tukumā, Jēkabpilī, Ogrē, Liepājā, Ventspilī un Rēzeknē. “Pašlaik vēl atturēsimies nosaukt konkrētu veikalu atvēršanas datumu, taču par to noteikti informēsim,” Neatkarīgajai solīja “Lidl Latvija” sabiedrisko attiecību menedžeris Ingars Rudzītis.

Par veikalu atvēršanas plāniem Latvijā “Lidl” paziņoja pirms diviem gadiem ‒ 2018. gada pavasarī. Tiesa, runas par šīs veikalu ķēdes iespējamo ienākšanu klīda iepriekš, jo ar “Lidl” saistīti uzņēmumi jau 2017. gadā sāka zemes gabalu uzpirkšanu un plānu saskaņošanu ar vietējām būvvaldēm. 2018. gada rudenī “Lidl” sāka būvēt loģistikas centru Dreiliņos, ko bija plānots nodot ekspluatācijā 2020. gada sākumā, līdz ar vismaz 10 veikaliem visā Latvijā. “Lidl” loģistikas centrs, kura platība ir 51 000 kvadrātmetru, ekspluatācijā tika nodots vien šā gada jūlijā. Visu rakstu var izlasīt šeit:

"Lidl" atvērs 14 veikalus Latvijā

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā