TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.
©Dāvis Ūlands/F64

Linda Liepiņa: Esmu pārliecināta, ka šo Saeimu atlaidīs

Linda Liepiņa Saeimā tika ievēlēta no KPV LV saraksta, taču pēc nepilniem septiņiem mēnešiem viņa izstājās no partijas un tās Saeimas frakcijas. Viens no galvenajiem iemesliem šādam solim - nespēja samierināties ar to, ka KPV LV atbalstīja Krišjāņa Kariņa valdību. Piektdien, 16. oktobrī, viņa nolēma nolikt Saeimas deputāta mandātu.

Līdz ar kļūšanu par neatkarīgo deputāti L Liepiņas retorika kļuva aizvien smagāka un valdošo koalīciju apsūdzošāka. Kopš Covid-19 krīzes sākuma, kad Saeima lēma par attālināta darba ieviešanu, L. Liepiņa līdz ar citu neatkarīgo deputātu ‒ Aldi Gobzemu - aktīvi vērsās pret jauno kārtību. Nereti Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece atslēdza viņas mikrofonu, jo uzskatīja, ka L. Liepiņa nerunā par lietu.

Kāpēc jūs nolēmāt nolikt Saeimas deputāta mandātu?

Uzskatu, ka manas iespējas Latvijas parlamentā ir beigušās. Trīs gadi bijis pietiekami ilgs laiks, lai saprastu, kā tiek vadīti procesi mūsu valstī un kāda ir pastāvošā sistēma un iekārta, lai saprastu, kas ir sliktās un vājās puses. Visu interviju var izlasīt šeit:

Linda Liepiņa: Esmu pārliecināta, ka šo Saeimu atlaidīs

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā