Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 24. līdz 30. oktobrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Riva un Tīna, Osokins un Gupalo, māsas un brālis Balanas.
©Publicitātes foto

Markus Riva un Samanta Tīna nostalģiski muzikālā stilistikā

Kopīgā radošā projektā apvienojušies populārie dziedātāji Samanta Tīna un Markus Riva - tikko klajā nākusi kompozīcija «Man nesanāk» - jauns singls no gaidāmā Markus Rivas albuma un pirmais dziedātāja kopdarbs ar Samantu.

Līdzīgi kā iepriekš izdotie skaņdarbi «Vēl pēdējoreiz» un «Tavos vārdos», arī šī kompozīcija ieturēta nostalģiskā muzikālajā stilistikā, kas caurvīs dziedātāja albumu, ko paredzēts izdot novembrī.

Dueti un sadarbības Markus Rivas muzikālajā darbībā nav jaunums - iepriekš viņš dzirdēts duetā gan ar Aminatu, gan Dināru Rudāni. Kopā ar Dināru gūti arī vērā ņemami panākumi «Muzikālajā bankā», un tieši tad Markus pajokojis, ka nu pienācis laiks duetam ar Samantu. Viņš turējis sevi pie vārda.

«Man ļoti patīk muzikālas sadarbības, un es izbaudu darbu studijā kopā ar citiem māksliniekiem - ir ļoti interesanti piedzīvot, kā dziesma pārvēršas, kad tai savu personību piešķir otrs. Šogad neviena jauna dueta nebija bijis, un man šķita - kāpēc gan neradīt tādu kopā ar Samantu. Man par prieku, viņa piekrita, un kopā šis ir bijis ne vien produktīvs, bet ļoti interesants un jautrs piedzīvojums,» stāsta populārais dziedātājs.

«Manā daiļradē jau sen nav bijis neviena dueta latviešu valodā,» secina dziedātāja Samanta Tīna, piebilstot, ka pēdējā bija dziesma «Esi man klāt» kopā ar Rassell, kas tika ierakstīta 2012. gadā. «Man tik ļoti patika Marka duets ar Dināru, ka tad, kad Markus mani uzrunāja, piekritu šai sadarbībai nešauboties,» atzīst dziedātāja, uzsverot, ka par abu sadarbības rezultātu ir ļoti priecīga.

Drīzumā gaidāma arī šīs dziesmas versija krievu valodā.

*Spotify: https://ej.uz/man-nesanak_spotify

*Itunes: https://ej.uz/man-nesanak-itunes

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā