TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

5.lapa

"Pūčugeita" turpinās ‒ uzrodas jauni liecinieki

Foto kolāža

Pūču ģimenei nodotās autostāvvietu atļaujas skandāls solās neizsīkt ‒ privātpersona vērsusies pie premjera Krišjāņa Kariņa un KNAB, piedāvājot savu liecību par redzēto, kura persona reāli lietojusi šo atļauju, kā arī pieprasot veikt pārbaudi par amatpersonai neatļauta labuma gūšanas faktu.

Jurists un sabiedriskais aktīvists Rodijs Rododendrs šā gada 17. novembra iesniegumā K. Kariņam un KNAB norāda, ka rakstīt iesniegumu pamudinājusi publiski izskanējusī informācija par Pūču ģimenei nodoto Rīgas domes autostāvvietu atļauju, kā arī pašas personas redzētais, kā ministra Jura Pūces sieva Zaiga Pūce novieto automašīnu “R” zonā Vecrīgā un “C” zonā Ģertrūdes ielā.

“Demisionējušais vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce mēģinājis glābt no negoda personu, kura izmantoja “Rīgas satiksmes” autostāvvietu atļauju. Šī persona varētu būt Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) sekretariāta direktore Zaiga Pūce ‒ secinu, izanalizējot publiski pieejamos faktus un paša redzēto. ...Pats personīgi esmu redzējis Pūču ģimenes auto “R” zonā netālu no Teātra un Vaļņu ielu krustojuma, kā arī “C” zonā Ģertrūdes ielas posmā. Auto tur parkojusi Zaiga Pūce, izkāpjot no liktenīgā transportlīdzekļa. Protams, precīzus datumus un laikus neesmu pierakstījis,” raksta R. Rododendrs. Visu rakstu var izlasīt šeit:

"Pūčugeita" turpinās ‒ uzrodas jauni liecinieki

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā