TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.
©Neatkarīgā

Marks Cukerbergs (Zakerbergs) aizbāž muti Egilam Levitam

Diemžēl vislielākie izaicinājumi un vislielākais problēmu loks, ar ko šobrīd ir jāsaduras kvalitatīvam laikrakstam, kurš pāries uz digitālo formātu, ir starptautisko konglomerātu īpašumā esošo sociālo tīklu piekoptā cenzūra. It īpaši tas attiecas uz “Facebook”. Lai palielinātu lasītāju bāzi digitālajos izdevumos, viens no nozīmīgākajiem instrumentiem ir vietējie un starptautiskie sociālie tīkli.

Šā gada 17. novembrī Neatkarīgās izdevējs “Mediju nams” pieteica “Facebook” maksas reklāmu, lai Latvijas draugus Lietuvā un Igaunijā informētu par to, ka pie mums angļu valodā (President of Latvia: we will overcome the crisis next year) ir izlasāma Latvijas Republikas proklamēšanas 102. gadadienai veltītā intervija ar Valsts prezidentu Egilu Levitu. “Facebook” noraidīja Neatkarīgās piedāvājumu par samaksu izplatīt laikraksta angļu variantā publicēto interviju ar Valsts prezidentu. “Facebook” cenzūras ierobežojumi, kuri tika noteikti sakarā ar ASV prezidenta vēlēšanām, kuras jau labu laiku kā ir noslēgušas (About Ads About Social Issues, Elections or Politics), tika attiecināti pat uz Latvijas Valsts prezidenta Egila Levita Latvijas valsts svētku interviju. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Marks Cukerbergs (Zakerbergs) aizbāž muti Egilam Levitam

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā