TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

2.lapa

Vilis Krištopans: Latvijā pašnāvību vairāk nekā no Covid-19 mirušo

Uzņēmējs un ekspremjers Vilis Krištopans, kurš jau vairākus gadus dzīvo savā lauku īpašumā Neretas novadā, atklāj, ka šādu vietu, kur var mierpilni distancēties, apskaustu gan spāņi, gan itāļi. Apdarot saimniecībā nepieciešamos darbus un domājot par jauniem projektiem, Krištopans aktīvi seko līdzi notikumiem Latvijā un pasaulē.

Vilis Krištopans stāsta, ka 28. un 29. novembrī piedalījies golfa turnīrā. Arī viens no viņa turpmākajiem plāniem ir saistīts ar jauna golfa laukuma būvēšanu. Savukārt otrs - iespējams, ekociemata būvniecība. Krištopana ikdiena tiek aizvadīta laukos, kur līdz tuvākajai kaimiņu mājai ir viens kilometrs. Vietā, kur var lieliski izolēties, darba ir pilnas rokas, pirms ziemas jāpaspēj apdarīt visi dārza darbi. Viļa regulārās sportiskās aktivitātes ir riteņbraukšana. Lai uzturētu labu fizisko formu, viņš ar velosipēdu brauc gandrīz katru dienu un kopumā mērojis vairākus tūkstošus kilometru. Krištopans kā velosipēdists ir ļoti sašutis par remontu Aleksandra Čaka ielā, jo izmaiņas ir radījušas nevis uzlabojumus, bet jaunas nepilnības. Kā piemēru, no kā var mācīties, viņš nosauc Vāciju ‒ Minheni, Berlīni un Frankfurti, kur ietve ir strikti sadalīta tā, ka pa to netraucēti var pārvietoties gan gājēji, gan velosipēdisti. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Vilis Krištopans: Latvijā pašnāvību vairāk nekā no Covid-19 mirušo

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā