Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 23. decembra līdz 1. janvārim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Jēgers un Osokins, Zemītis un Kerēvica, Ābelīte un Anmary, Freidenfelds un Komarovska.

2.lapa

«Tā skan satikšanās» - Latvijas Radio 1. studijā

Publicitātes foto

Īpašu tiešsaistes Ziemassvētku koncertu «Tā skan satikšanās» šogad klausītājiem visā Latvijā dāvina mobilo sakaru operators «Tele2». Koncertā Latvijas Radio 1. studijā - piektdien, 25. decembrī, pulksten 19 - uzstāsies Ieva Kerēvica, Ralfs Eilands, Kaspars Zemītis (attēlā) un Beate Zviedre.

Mūziķi ir sagatavojuši īpašu programmu, kas ļaus klausītājiem sajust patiesas Ziemassvētku emocijas, kas uzlabos noskaņojumu gada tumšākajā laikā.

«25. decembrī, Ziemassvētkos, mēs tiksimies mūzikā un svētku noskaņā. Koncertā izskanēs gan pavisam nesen tapuši skaņdarbi un oriģinālkompozīcijas, gan Ziemassvētku klasika jaunās skaņās un interpretācijās. Tās ir mūziķiem mīļas un tuvas melodijas, kas aktuālas un svarīgas tieši šobrīd. Un varam teikt - jā, tieši tā skan mūsu satikšanās Ziemassvētkos,» atzīst koncerta producents Māris Briežkalns.

Šogad svētki būs klusāki nekā citkārt - svinības notiks šaurā lokā, izpaliks balles un kolektīvu svinības. Apstākļi ir jauni, taču mūsu sirdis turpina vēlēties to pašu, ko vienmēr - klātbūtni. Kopības sajūta ir svētku stūrakmens. Tieši to koncerta rīkotāji vēlas sniegt klausītājiem. Ne velti šim Ziemassvētku koncertam dots nosaukums «Tā skan satikšanās». Klausītāji tiksies mūzikā, neskaitāmos mājokļos visā Latvijā, tuvu un tālu.

*Koncerts būs pieejams «Tele2» sociālo tīklu «Facebook» un «YouTube» profilos, kā arī «tele 2» mājas lapā «www.tele2.lv».

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā