Pieci jautājumi un atbildes par Neatkarīgās bezmaksas abonēšanu

Dabai visdraudzīgāko laikrakstu ‒ “Neatkarīgā Rīta Avīze”, kas iznāk digitālā formā, iespējams abonēt bez maksas. Kopš abonēšanas sākuma – pagājušā gada decembra – esam saņēmuši vairākus jautājumus no lasītājiem, jo šāda iespēja ir jaunums Latvijas tirgū. Esam apkopojuši biežāk uzdotos jautājumus un mūsu sniegtās atbildes.
©Neatkarīgā

Vai, abonējot Neatkarīgo bez maksas šobrīd, vēlāk, piemēram, pēc mēneša tas tomēr nepārvērtīsies par maksas pasākumu?

Visi Neatkarīgās raksti visu laiku ir bijuši lasāmi bez maksas, un nav plānots tos pārvērst par maksas saturu. Līdz ar to nav jāsatraucas, ka pēc mēneša vai vēlāk par Neatkarīgās abonēšanu un lasīšanu būs jāmaksā.

Cikos pienāk abonētā Neatkarīgā Rīta Avīze?

Neatkarīgā Rīta Avīze e-pastā nonāk ap pulksten 5.30 no rīta. To var lasīt vai nu datorā, vai mobilā ierīcē jebkurā katram ērtā laikā. Neatkarīgā Rīta Avīze iznāk sešas dienas nedēļā - no pirmdienas līdz sestdienai.

Vai līdz ar Neatkarīgās abonēšanu e-pasts netiks piedrazāts ar reklāmām?

E-pastā sūtījums ietver tikai jaunāko Neatkarīgās numuru un linkus uz konkrētiem tās dienas rakstiem.

Vai būs iespēja atteikties, ja tomēr nepatiks?

Ja tiešām būs vēlēšanās atteikties no Neatkarīgās bezmaksas abonēšanas, to varēs izdarīt jebkurā laikā. Līdz ar katru jaunāko laikraksta numuru e-pastā ir arī iespēja ar vienu klikšķi atteikties no turpmākas laikraksta saņemšanas.

Vai varēs redzēt iepriekšējos Neatkarīgās numurus, ja kādu dienu lasītājam nebūs iespējams ielūkoties e-pastā?

Protams, varēs. Iepriekšējo numuru vai numurus var redzēt gan arhīva sadaļā Neatkarīgās vietnē https:/neatkariga.nra.lv/ vai arī iepriekšējo dienu e-pasta sūtījumos.

Abonēt Neatkarīgo bez maksas var šeit.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā