TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

3.lapa

Latvijas valdība dzīvo uz nezināmas planētas

F64

„Beidziet kritizēt valdības darbu. Viņi pa šo nedēļu ir veselu luksoforu uzzīmējuši! Kad jūs pēdējo reizi luksoforu uzzīmējāt, lielie kritiķi!” - ar nopietnu sejas izteiksmi tīmekļa lietotājiem aizrāda politikas vērotājs Reinis Pozņaks. Papildināsim: ir noorganizēta arī vakcīnu loterija, par kuras jēgu vēl strīdas „Memory Water” radītāji un tantes Gruņas Ziepjuzāļu birojs. Tās tomēr ir svarīgākās aktualitātes.

Nepagāja ne pusgads, un brīnumainā kārtā no pirmdienas, 8. februāra, pārtikas un higiēnas preču veikalos, kā arī grāmatnīcās tika atcelti līdz šim spēkā esošie ārkārtējās situācijas laikā iegādājamie preču saraksti. Tā ir zaļā gaisma lielveikaliem, bet kārtējais spēriens pa pēcpusi mazajiem tirgotājiem un vietējiem ražotājiem, kuri jau tā knapi elpo.

Lielveikali līdz šim faktiski neizjuta pārmērīgu ienākumu samazinājumu, savukārt mazā un vidējā biznesa iznīcināšana turpinājās un turpināsies vēl ilgu laiku: ārkārtas situācija ir pagarināta vēl uz diviem mēnešiem, un tas nozīmē, ka izmisumā iedzītie uzņēmēji - tostarp ēdināšanas uzņēmumu, skaistumkopšanas salonu un mazo veikalu īpašnieki, - varēs vienkārši iesālīties. Ja vien nebūs jau ieziepējuši striķi, lai arī cik ciniski tas skanētu. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Latvijas valdība dzīvo uz nezināmas planētas

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā