Vakcinācijas avīzes izdošana kavējas

Vakcinācijas projekta birojs Vakcinācijas avīzi sākotnēji bija plānojis izdot marta beigās. Tad izdošanas termiņu pārlika uz aprīļa pirmo pusi. Šodien valdības sēdē veselības ministrs Daniels Pavļuts minēja, ka avīze pie lasītājiem nonāks tikai maijā. Veselības ministrija šobrīd meklē efektīvāko veidu, ka šo avīzi piegādāt 850 tūkstošiem mājsaimniecību.
©Ekrānšāviņš

Kamēr vakcinācijas avīze kavējas, turpinās kampaņa “2 miljoni iemesli, lai vakcinētos”. Tāpat lielu atsaucību pēc D. Pavļuta teiktā, ir iemantojis plakātu ģenerators “Es vakcinēšos, jo...” sociālajos tīklos.

Sadarbībā ar Rīgas domi reklāma pie 120 000 rīdziniekiem nonāks kopā ar “Rīgas namu pārvaldnieka” izrakstītajiem rēķiniem, tā ir apskatāma “Rīgas namu pārvaldnieka” e-platformā. Tāpat tikšot izvietota reklāma “Rīgas namu pārvaldnieka” apsaimniekoto namu kāpņutelpās.

Reklāma jau vairākus mēnešus ir redzama arī “Rīgas satiksmes” transportlīdzekļos. “Tāpat ir panākta vienošanās, ka reklāma tiks izvietota uz tramvajiem un autobusiem,” sacīja D. Pavļuts.

Savukārt sadarbībā ar “Latvijas pastu” izsūtīti 68 tūkstoši vēstuļu pensiju saņēmējiem.

Nākotnē plānots sagatavot informatīvo materiālu krievu valodā lasošai auditorijai.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā