Kafejnīca “Kūriņš” un Peccoli ģimene nedalīs klientus vakcinētajos un nevakcinētajos

No rītdienas, 15.jūnija, ir atļauts mieloties iekštelpās un apmeklēt kultūras pasākumus. Tiesa, šo iespēju saskaņā ar esošajiem noteikumiem drīkstēs baudīt tikai vakcinētie, Covid-19 pārslimojušie vai personas ar negatīvu Covid-19 testu. Vairāki ēdinātāji un kultūras pasākumu rīkotāji negrasās šķirot klientus. Tāpēc daļa vai nu ēdinās visus āra terasēs vai arī atliks pasākumu rīkošanu līdz tam laikam, kamēr baudīt mākslu un kultūru būs atļauts visiem.
©Ekrānšāviņš no FB

Iluzionisma māksliniece Dace Pecolli kopā ar ģimeni - vīru Enriko un dēlu Danti, - ir radījusi savu iluzionisma teātri, un tas iekārtots Rīgā, bijušā kinoteātra „Liesma” telpās. Iluzionisma teātris “Mystero” ir viens no uzņēmumiem, kas nevēlas šķirot cilvēkus. “Es daru savu darbu, jo es mīlu cilvēkus un savu darbu. Ja man "dod iespēju" strādāt, kā rezultātā jāšķiro cilvēkus, tad mēs apdomājam lēmumu pasākumus pagaidām nerīkot,”vēsta Daces Pecolli ieraksts “Facebook”.

Dace Pecolli atklāj, ka šobrīd remontē āra pagalmiņu pie Iluzionisma teātra “Mystero”. ”Kas to zin, varbūt ārā Burvju kafejnīca pagalmā būs reālāks projekts nekā teātra izrādes ēkā šajos neparedzamajos juku laikos,” pieļauj Dace Pecolli.

Arī kafejnīca “Kūriņš”, kas atrodas Kauguros, negrasās šķiros savus klientus vakcinētajos un nevakcinētajos. “Strādāsim tāpat kā līdz šim, un apkalposim viesus mūsu vasaras dārzā un terasē jūras pusē! Protams, ēdienu iespējams iegādāties arī līdzņemšanā. Pie galdiņiem iekštelpās apkalposim tikai tad, kad tas būs atļauts visiem!” vēsta ieraksts “Facebook”.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā