TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.
©Foto kolāža

Mūs gatavina dzīvot zem nozagtās varavīksnes karoga

Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Tu vari uzauklēt un izskolot bērnus, uzmūrēt krāsnis, uzrakstīt simfonijas, izdziedināt cilvēkus, iznest sirmgalvi no degošas mājas, bet ja neesi uzvilcis autiņbiksītes sodomītu karoga krāsās, tev nav ar ko lepoties!” - gaidāmos Rīgas praida notikumus sarkastiski komentē kāds interneta tīklotājs. Nerēķināšanās ar sabiedrības vairākuma attieksmi pret LGBT uzbāzību rada tikai un vienīgi pretestību un nepatiku. Bet tieši tas praidistiem, iespējams, ir nepieciešams. Lai uztaisītu sevi par cietējiem.

Nav brīnums, ka Rīgas pašvaldība ir piekritusi šīs nedēļas praidam: kurš gan atrodas galvaspilsētā pie varas, ja ne liberālmarksisti?

Taisnību sakot, nav arī brīnums, ka par šo uzbāzīgo pasākumu kopumu klusē, piemēram, Saeimas politiķi, nebīsimies šo vārdu - konservatīvi nacionālie spēki. Mums taču ir megaspēcīga un vienota koalīcija, un kuram šīs „koalīcijas” locīklim gan celtos mēle pateikt, ka tāds praids patiesībā ir saorganizēts ar mērķi tracināt cilvēkus, šķelt sabiedrību un gardi izņirgāties par tās tradicionālajām vērtībām, kuras brīnumainā kārtā vēl ir dzīvas?

Praida sauklis ir „Līdz mēs visi būsim vienlīdzīgi!”, un tas ir simptomātisks: nostāties mūžīgo cietēju pozīcijā, līdztekus pieprasot „vienlīdzību”. Nav tikai skaidrs, ko tā varētu nozīmēt?

Tieši kurā vietā nabaga lesbietes un homoseksuāļi ir apdalīti un nevienlīdzīgi? Viņiem nepārdod saldējumu? Neļauj iet pa trotuāru? Ir kāds profesiju aizliegums? Paskat, mums pat augstos valsts amatos ir no skapjiem izkāpuši drēbju pakaramie! Ak, varbūt neļauj precēties? Nu, cik tur tā darba - jāaizbrauc uz kādu ārzemi un jāsalaulājas. Paskat, cik smuks savā kāzu dienā bija Kašers un viņa sieva (vīrs?), prieks skatīties! Bet jūs sakāt - līdz mēs būsim vienlīdzīgi. Kur nu vēl vienlīdzīgāki? Visu rakstu var izlasīt šeit:

Mūs gatavina dzīvot zem nozagtās varavīksnes karoga

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā