TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

2.lapa

Neticamais Kariņa melu mākonis

Neatkarīgā

Skaistajos valstiskās neatkarības atjaunošanas pasākumos varas pārstāvji centās ar iedvesmojošām runām aicināt tautu uz vienotību.

Tautā ir jāatjauno vienotība, un tai tāpat kā pirms 30 gadiem atkal ir jāsanāk kopā, uzrunājot klātesošos biedrības “4. maija deklarācijas klubs” iedibinātās Valstiskuma balvas svinīgajā pasniegšanas ceremonijā, uzsvēra Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Tajā pašā laikā Kariņš piebilda, ka patlaban neesam vienoti, ko veicina dzīve “neticamā dezinformācijas un melu mākonī” par Covid-19 pandēmiju un valdības darbu. “Tagad ir grūti atšķirt graudus no pelavām,” secināja Ministru prezidents.

Tas, ko saka premjers ir jauki - ir saprotama vēlme. Taču vēlamais tiek uzdots par esošo - ja uz vienotību aicina persona, kas nebauda uzticību, tad arī viņa vārdiem nav necik liela seguma.

Informatīvajā telpā pastāv arī dezinformācijas un melu burbulis par Covid-19, taču Kariņš diezgan zemu vērtē tautas spēju atšķirt graudus no pelavām. Lielākā daļa sabiedrības spēj atšķirt, kur kovids, kur valdības darbs.

Un rēķins par valdības darbošanos kovida pandēmijas laikā varētu būt pagarš: valdība ir rīkojusies juceklīgi, alkatīgi un dažbrīd pat neticami neloģiski, nosakot dažādus tirdzniecības ierobežojumus. Valdība ir aizgūtnēm “apguvusi” aizdotu kovidnaudu, izdalot to tālāk sev pietuvinātām personām. Tas tiek darīts ar neticamu nekaunību.

Pat gaišā dienas laikā redzams, kādas summas iekrīt Vakcinācijas projekta biroja, sabiedrisko attiecību un reklāmas firmu, IT risinājumu uzņēmumu kabatās. Kampj visi, kas spēj kaut ko pakampt - pat līdz tam, ka par 4 miljoniem eiro tiks iepirkti CO2 mērītāji skolām. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Neticamais Kariņa melu mākonis

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā