Portālu nra.lv oktobrī apmeklēja vairāk nekā 580 000 Latvijā dzīvojošie

Portāla NRA auditorija oktobrī sasniegusi 580 482 apmeklētājus no Latvijas, liecina starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma "Gemius" publicētie jaunākie dati.
©Pixabay.com

Gemius dati liecina, ka oktobrī internetā vismaz vienu reizi ielūkojās 1,4 miljoni Latvijas iedzīvotāju. Tas nozīmē, ka

portālu nra.lv oktobrī apmeklēja 41% jeb katrs otrais trešais, kas lietoja interentu Latvijā.

Oktobrī auditorijas pieaugumus uzrādījuši ziņu portāli, no tiem skaitliski visievērojamāk pieaugusi sabiedrisko mediju ziņu portāla lsm.lv auditorija (+112 000 lietotāji). Portāla NRA auditorija pieaugusi par 90 000 lietotājiem no Latvijas, par 62 000 lietotājiem pieaugusi arī ziņu un izklaides portāla skaties.lv auditorija, bet par 61 000 apmeklētājiem vairāk oktobrī apmeklējuši portālu apollo.lv

Gemius dati liecina, ka apmeklētākā interneta vietne Latvijā oktobrī bija portāls "delfi.lv", kas apskatīta 882 045 reizes. Otrajā vietā ierindojās e-pakalpojumu vietne "inbox.lv" ar 759 229 apmeklējumiem, bet trešajā vietā - sabiedrisko mediju ziņu portāls "lsm.lv" ar 738 324 apmeklējumiem.

Portāla nra.lv unikālo apmeklētāju skaits no Latvijas / nra.lv/Gemius

"Top 20" veidots, ņemot vērā interneta lapu auditoriju vecumā no septiņiem līdz 74 gadiem, kas tās apmeklējuši, pieslēdzoties internetam no Latvijas teritorijas, izmantojot datorus, mobilos telefonus un planšetdatorus. "gemiusAudience" pētījums tiek veikts, balstoties metodoloģiju, kas nodrošina iespēju konstatēt reālo apmeklētāju skaitu, nevis sīkdatnes (cookies) vai IP adreses.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā