TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Divu nedēļu laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

2.lapa

Neatkarīgās prognozes piepildās: kovidsertifikātiem derīguma termiņi būs

Ekrānšāviņš

Lielu Neatkarīgās lasītāju ievērību aizvadītajā gadā guva un diskusijas sociālajos tīklos izraisīja raksts “Kad ar “Johnson&Johnson” vakcinētajiem sāks anulēt sertifikātus?” , kas bija publicēts 24.11.2021.

Ir tāds mazliet rēgains Pavļuta komunikācijas ar sabiedrību laika posms - ministrs izsaka pusvārdus, nepabeigtus teikumus un nojausmas par “Janssen” poti dabūjušo turpmāko likteni. LSM LTV raidījumā “Dienas jautājums” 22. novembrī žurnāliste Aneta Bērtule intervēja Imunizācijas valsts padomes locekli, Latvijas lauku ārstu asociācijas valdes locekli Aini Dzalbu un Paula Stradiņa slimnīcas Plaušu ķirurģijas centra vadītāju Daci Žentiņu. Raidījums bija veltīts problēmai, ka saslimst un mirst arī vakcinēti cilvēki, un vai nav pienācis laiks uzstājīgāk prasīt, lai cilvēki iet pēc trešās potes. Tika iestarpināts arī žurnālistes Lienes Barisas-Sermules sižets, kurā viņa intervēja Danielu Pavļutu. Tad, lūk, Pavļuts sacīja, ka “Janssen” ir reģistrēta kā vienas devas vakcīna. Tas nav mainījies. Atkārtota vakcinācija nav obligāta, bet tas ir ļoti, ļoti vēlami.

Ja teātra izrādē pirmajā cēlienā pie sienas ir šautene, tad trešajā cēlienā tā noteikti izšaus; ja Pavļuts ir sācis runāt tā, ka var noprast, ka pienāks brīdis, kad brīnišķīgos, sadarbspējīgos sertifikātus sāks anulēt, tad tāds brīdis pienāks. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Neatkarīgās prognozes piepildās: kovidsertifikātiem derīguma termiņi būs

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā